Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piedestał

polki vs amerykanki

Polecane posty

Nie zgodze sie, ze Amerykanie maja plytkie podejscie, wlasnie tutaj ludzie wiedza jak cieszyc sie zyciem, kazdym dniem, chwila....zyje sie intensywnie, okazuje sie emocje, ludzie sie siebie nie boja, sa otwaci i przyjazni :)

nena: tak, masz rację. Napisałem "płytkie" w sensie, że inne, niż nasze. Nam może się ono wydawać płytkie, właśnie przez tą pozorną otwartość. coughsyrup: kilka japonek? W kalifornii to są ich całe tabuny, jak zresztą w ogóle wszelkich maści kolorów skóry... Ta wielokulturowość jest super. To że idziesz ulicą i widzisz tak różnych ludzi... Oczywiście nie wszędzie w usa tak jest.

Jestem na wschodnim wybrzezu, ale rowniez zachodnie nie jest mi obce, troche pozwiedzalam, pewnie wiecej niz przecietny obywatel tego kraju ;)

Gość August the 1st
A ja Wam zazdroszczę tych przecen w sklepach :D A co do Amerykanek to mało widziałam takich naprawdę ładnych.

Ale wiesz trzeba przyznac, ze dbaja o stopy latem i zima ;)....dlatego na kazdym rogu praktycznie mozna zrobic sobie za niewielkie pieniadze manicure :D

mi nie masz już czego zazdrościć, bo już tam nie mieszkam. A jeżeli chodzi o ceny, to można znaleźć różne rzeczy tanio: sprzęt elektroniczny, samochody, rowery itp.

O tak!..przeceny sa, takie zawalenie towarem, ze az sie za przeproszeniem niedobrze od tego robi :D

Gość August the 1st
I to jest to Nena! Kupowanie za małe pieniądze markowych fajnych ciuchów. Ech! My nie dość, ze mniej zarabiamy to jeszcze ciuchy mamy drogie a przeceny to tylko w formie kartki na wystawie.

Czemu ?...nie znalazles jakiejs fajnej, czy moze roznice kulturowe tzn w zachowaniu Tu markowe rzeczy mozna dostac na prawde bardzo tanio i jeszcze nalezy wiedziec gdzie i kiedy kupowac :) Musze leciec 🖐️..na razie :)

nie wiem nie wiem czemu. W sumie nie próbowałem nawet. W Polsce też nie jest lepiej. Ale może z czasem się wyrobię.

Gość uuuuuuuuuuuujjjjj
ktore są latwiejsze ? czasami ogladam programy amerykanskie np: next, date my mom i niektore dziewczyny z usa powyzej 18 lat są jeszcze dziewicamia jakis procent czeka z seksem do slubu, byl tez program o ludziach ktorzy juz mają okolo 30tki lub wiecej a są jeszcze dziewicami i prawiczkami , niektorzy grubi i zaniedbani ale byly tez zadbane normalnie wygladajace osoby

Wyrabianie sobie opini na podstawie tego typu seriali jest niepowazne ;) Piedestal, 2 lata to jest takie ''mrugniecie'' okiem, czas jedynie na rozgladniecie sie wokol co TU jest w ogole grane. Zalezy czy przebywasz z Polakami czy wsiakasz w towarzystwo amer przejmujesz nowe zachowania i inny tok myslenia :) Ogolnie jakie wywiozles wrazenia z pobytu? Co Cie najbardziej zaskoczylo, co Ci sie podobalo?....miales okazje cos pozwiedzac? Mnie sie SF bardzo podoba z ta wielka, chyba najwieksza w Stanach dzielnica chinska.

Amerykanki piękne gładkie błyszczące , mieszanka ras sprawia , że karnacja i włosy oryginalne. polki obleśne poza wyjątkami pokurcza genetyczne, niezadbane z pryszczami na twarzy. biedota nie ma na pielegnacje to szybko się roztyje a i byle co je z biedy i braku wiedzy i kultury spożycia potem zwaliste cielska.

No nie, tak to nie ma, ze jedne sa piekne a inne to blee, wszedzie zdarzaja sie zadbane i niezadbane.

Amerykanki są otwarte ale asertywne , czyli kulturalnie umieją odpowiedzieć , że już mają chłopaka i dziękują. jak im się robotnik z polski nie widzi. polki to opieprza i wprost rzekna odejdź robotniku. czekam na biznusia