Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Noł dżob for mi

Jak znaleźć pracę? Komuś się ostatnio udało?

Polecane posty

Gość August the 1st
No pewnie, że zazwyczaj zmienia się na coś lepszego. Moja druga koleżanka w 2011 zwolniła się z banku gdzie miała kierownicze stanowisko i dobrą kasę. Pracy szukała ponad rok! Dostała w maju 2012, ale już w depresji i za mniejszą kasę. A wydawało jej się, ze taki specjalista, ze wszystko wie i bedzie tak łatwo. Długo nie popracowała bo w lipcu ta firma zbankrutowała i dalej teraz szuka. A kredyt do spłacenia, rachunki itp itd

Gość Iiiii teraz to lajcik
początek lat dziewiędziesiątych to był hardkor! Nie dość że wszędzie zwalniali to wypłatę trzeba było natychmiast zamienić na towary bo do następnej połowa z pieniędzy zostanie. Taka była inflacja! Teraz to złotówka mocna i pewna :)

Gość NOS Z KURWAup
ja bym za 1000 poszla byle gdzoie

Gość noł dżob for mi
jest jeszcze ta osoba, która chciała mój gg? mogę się skontaktować jakoś??

Gość Naparepetu
Ja pacuje na dwa etaty, czasem lapie tez zlecenia, ze znalezieniem pracy nie mialabym problemu.

Gość kasienkaabc....
a w ajkim mieście pracujesz?

Gość mira35
Witam a ja miałam dziś farta,wróciłam z Anglii po 5-ciu latach do polski z dzieckiem żałowałam ale nie miałam innego wyboru,gdyż tam jego tatuś nie wyraził zgodę na paszport,więc musiałam tutaj wrócić,albo zostac tam następne 8 lat bez wyjazdu nigdzie,nawet na wakacje,więc zaryzykowalam i wróciłam,będę miała sprawę w sądzie żebym mogła sama wyrobić paszport,więc jestem w polsce od sierpnia,pracy szukałam od listopada,bylo przed wczoraj ogloszenie o prace w ekskluzywnej restauracji,w moim miescie na stanowisku,kelnerka,w anglii równiez pracowalam jako kelnerka,wpadam na rozmowę a tutaj menager ,moj kolega z podstawówki,wiec od reki mnie przyjął,jutro jeszcze formalności,a w piątek do pracy,życzę innym szczęścia w znalezieniu pracy,pozdrawiam

Gość kasienkaabc....
mira super :) cieszę się razem z tobą. A ja aplikuję na ofertę gdzie moja koleżanka zpodstawówki jest szefem działu, ale ona mnie nie przyjmie...:(...już mi raz kiedyś mówiła, że nie.

Gość Naparepetu
Jestem pielegniarka. Mira-gz, podobno dzis fartowny dzien>patrz data.

Gość mira35
Chyba jednak,ten dzien fartowny,12.12.12,kobietki nie smuccie sie przyjdzie i na was czas że sie uda napewno,nie moze być ciągle pod górkę,bedzie dobrze z calego serduszka wam tego życzę,

Gość kasienkaabc....
mira-dzięki za wsparcie moralne :)