Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilka12313456

Moja pierwsza wizyta w PUP - proszę o pomoc.

Polecane posty

Gość lilka12313456

Idę zarejestrować się jako bezrobotna. I mam kilka pytań w związku z tym. Co mam powiedzieć, jesli zapytają mnie o doświadczenie zawodowe? Bo pracowałam trochę na kasie w markecie na studiach, jako ankieterka, ale to były umowy zlecenie i o dzieło. Chyba nie musze im ich przedstawiać? I lepiej powiedzieć, że nie pracowałam? A druga sprawa, czy oni od razu wydadzą mi zświadczenie o ubezpieczeniu? Bo w sumie tylko po to mi jest potrzebny ten pup. Jaki dokument potwierdzi moje ubezpieczenie się w nim?

Gość Miłosny Szaman
o nic nie pytamy dajemy ankiete do wypelniania petent pisze swoja biografie my ziewamy drukujemy zaswiadczonko podpisik terminek zeby petent sie podpisac przyszedl i do widzenia :classic_cool:

Gość lilka12313456
Haha:D

Gość Miłosny Szaman
z czego ha powaga tak jest :classic_cool:

Gość Żelisław
i tak tego nikt nie sprawdza, jak nie wpiszesz wszystkiego w kwestionariuszu to tragedia się nie stanie, tylko nie wspominaj krow...tfu, pani urzędniczce, że coś zataiłaś, bo jak trafisz na taką szmatę, na jaką ja kiedyś trafiłem to będzie robiła problemy. To, skąd masz zachowaną umowę lub świadectwo pracy, to wpisuj. Na co nie masz papierów - przemilcz.

Gość Miłosny Szaman
zelislaw nie mec dziewczynie w glowinie ­ zalezy jej na ubezpieczeniu niech sie stara nie ma nic darmo :)

Gość Żelisław
to skoro tylko na ubezpieczeniu jej zależy to tym bardziej nie ma sensu się wysilać

Gość Żelisław
tylko zarejestrować się byle jak, byle się zarejestrować :)

Gość Miłosny Szaman
skoro nie ma lat pracy i ciaglosci zasilek nie przysluguje a samo ubezpieczenie dzis potrzebne od nowego roku nie beda wydawane zadne swistki uprawniajace do korzystania z .. swiadczen medycznych :O co za :classic_cool: milego wieczoru :)

Gość lilka12313456
jak to pomimo ubezpieczenia w PUP, nie bedzie przysługiwać opieka medyczna bezpłatna?

Gość lilka12313456
A i jeszcze coś, czy mam się przyznac do tego, że mieszkam w miescie wojewódzkim i tam szukam pracy? Bo nijak nie interesują mnie oferty z tego PUP do którego chce się zapisać. Dojazdy by mnie dobiły.