Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaskoczona pomyslem

pokazywanie się nago,topless

Polecane posty

Gość Zaskoczona pomyslem

Witam,czy zdarzyło się wam opalać topless lub nago?Pytam bo mój chłopak ma taką wizję związaną z naszym wyjazdem do egiptu,on twierdzi,że tam to normalne,ja podchodzę do tego z dystansem.Czy macie jakieś doświadczeńia z takim tematem

W Egipcie akurat nie byłam,ale jeżeli chodzi o mnie to ściągam stanik i majtki bez problemu(oczywiście tam gdzie można i ludzie też opalają się w taki sposób)Przecież nagość jest czymś normalnym czymś co towarzyszy nam od narodzin,Chyba,że nie akceptujesz siebie i będzie ci z tym zle to raczej nie próbuj.Za granicą ludzie troche inaczej podchodzą do nagości,bardziej normalnie(ale też nie wszędzie)

Mimo, że uwielbiam obserwować nagie kobiety, to jestem zwolennikiem poglądu, że nagość powinna być zarezerwowana tylko dla konkretnych osób. ale broń Boże, nie z powodów moralnych, ale dlatego, że to nadaje nagości atrakcyjności:) To oczywiście mój pogląd i nie mam nic przeciwko negliżowi innych pań:)

Gość Zaskoczona pomyslem
Wiesz,przy chłopaku to nie problem,ale jak np idę do lekarza to już nie tak chętnie się rozbieram,a gdzie dopiero plaża albo basen

No lekarz to lekarz jeden cię zbada,drugi będzie pewnie chciał cię poobmacywać.Pamiętaj nikt ci nie może tego nakazać to jest tylko twoja decyzja,a podglądacze zawsze się znajdą

Gość Zaskoczona pomyslem
Wiem,że tak jest bo mi koleżanka opowiadała

Gość Zaskoczona pomyslem
A ludzie jak reagują?

Gość acordeon
dla mnie przebywanie na takiej plaży to też żaden problem tak jak wyżej pełen relaks

Gość Zaskoczona pomyslem
Hm zobaczę jak się sprawy potoczą

W Egipcie ani w żadnym innym kraju arabskim raczej nie rozbierzesz się bezkarnie. Spróbujcie wyskoczyć na plaże naturystyczną gdzieś w Polsce. Zapewniam Cię, że jeśli raz spróbujesz, wszelkie zahamowania znikną na zawsze ;)

W Egipcie ani w żadnym innym kraju arabskim raczej nie rozbierzesz się bezkarnie. Spróbujcie wyskoczyć na plaże naturystyczną gdzieś w Polsce. Zapewniam Cię, że jeśli raz spróbujesz, wszelkie zahamowania znikną na zawsze ;)

Gość acordeon
słyszałem,że w egipcie niektóre kobiety opalają się topless,głównie niemki

Gość rudlan
Zrzucisz biustonosz i majtki i nigdy więcej nie będziesz chciała opalać się w tekstyliach

acordeon --> Przyznam, że nie wiem, czy Egipt nie jest jakimś wyjątkowym miejscem pod tym względem. Gospodarka tego kraju opiera się na turystyce. Jednak w krajach islamskich obowiązują bardzo surowe reguły dotyczące nagości. Nie liczyłbym tam na nagie opalanie.

Gość Zaskoczona pomyslem
Nie wiem czy to takie fajne

Gość acordeon
słyszałem tylko z opowiadań,wiem,że oni mają inne podejście do nagości,ale to w końcu turystyka i ich pieniądze

Wystawiaj cycki i daj innym się pocieszyć, a nie taka samolubna jesteś

Gość acordeon
wiem,że jak znajomi byli to niemki opalały się topless

Gość acordeon
na mnie akurat widok nagiego biustu nie działa jakoś,traktuję ten widok normalnie

Przy niektórych basenach hotelowych jest to dopuszczalne. To prawie budynki eksterytorialne. Ale opalanie topless na plaży może skończyć się nieprzyjemnościami. Są o wiele bardziej przyjazne miejsca dla wielbicieli opalania toples niż Egipt :)

Gość Zaskoczona pomyslem
A,co na ciebie najbardziej działa,acerdeon

Gość acordeon
na mnie całokształt:)

Gość Laura i Natalia
Cześć. Jesteśmy kuzynkami. Mamy po 14 lat. Opowiemy wam naszą sytuację z tego roku. To się działo w te najgorsze dni. Natka u mnie spędzała wtedy jakieś 2 tygodnie. Po prostu w wakacje umówiłyśmy się, że ja u niej 2 tygodnie a na zmianę ona u mnie. Pewnego dnia jak byłyśmy same w domu, było naprawdę gorąco. Na tyle, że trzeba było pozostać w samym bikini. Inaczej się nie dało. Poczytałam tu i ówdzie, że fajnej urodzie przysłużyć może się opalanie topless. Początkowo byłam sceptyczna. Ale...tylko początkowo. Bo pewnego dnia widzę, że Natka gdzieś mi rano znika z oczu i w pustym domu idzie na balkon. Ubrana oczywiście w bikini. Ja tam się krzątałam, trochę posiedziałam rano na komputerze, żeby coś nie coś sprawdzić. Ale ubrana już w bikini. Poszłam na ten balkon. Widzę...Natalia leży bez stanika! Piersi w górze i ona śpi sobie na słoneczku! Ja na początku zdębiałam, po czym coś tam pomruczałam do niej. Ona się budzi i bez słowa zrywa ze mnie stanik! Tak zostałam bez stanika na cały dzień na tym balkonie, bo Natka porwała mi go i zamknęła go pod kluczem! Musiałam cały Boży dzień leżeć w samych majteczkach na słońcu. To ci dopiero kawał! Ale nie do końca zły. Natalia zafundowała mi fenomenalny masaż piersi. Ja też zrobiłam jej to samo tak jak umiem.