Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

:)))))

Prezent dla chłopaka na święta

Polecane posty

Nie wiem co mam kupić dla swojego chlopaka pod choinkę. Ma on 19 lat. Naprawdę nie mam pojęcia. Proszę pomóżcie. :) Myślałam nad zegarkiem. Co o tym myślicie ? Piszcie swoje pomysły. z góry dziękuje

jest taki przesąd że zegarków sie nie kupuje. skoro to Twój chłopak powinnaś go dobrze znać i wiedzieć co go interesuje i jakie rzeczy mu sie podobają. może coś związanego z jego hobby...

Gość 65757575757
a za ile Ty ten zegarek chcesz kupić? w miarę porządny to od 250zł wzwyż, watpie ze tyle chcesz na niego przeznaczyć. Kup mu lepiej jakiś sweter albo 3 pak slipek Atlantic :P

Gość bart_simpson_i_reszta
nie słyszałem o takim dziwnym przesądzie dotyczącym zegarków, jakiś dobry zegarek, to całkiem niezły pomysł na świąteczny prezent. tylko problem w tym, że musiałabyś mieć sporo kasy, żeby kupić coś sensownego. kup mu może po prostu jakiś zestaw kosmetyków. podejrzewam, że wiesz czego używa, a akurat w marketach mnóstwo świątecznych promocji, możesz sobie przejrzeć chociażby tu - http://www.tesco.pl/boze-narodzenie-2012/prezenty/kosmetyki-dla-mezczyzn?page=1 jeśli nie znasz konkretnej nazwy, to z takich najbardziej znanych masz old spice, axe, gillette, str8.

Gość halolloo
fajne rzeczy możesz znaleźć na http://artillo.pl . mają dużo niepowtarzalnych rzeczy, które są najczęściej robione ręcznie. a do tego naprawdę z pomysłem :) ja tam znalazłam połowę prezentów praktycznie :)

Gość zuzulka92
Zacznijmy od tego ile na prezent chcesz wydać? Ja mojemu co prawda narzeczonemu, z którym jestem 5 lat kupuję koszulę i jakąś flaszeczkę dobrego winka :) co da około 150 zł. Moj narzeczony ma 23 lata, więc w koszuli powinien zacząć chodzić, koszula oczywiście młodzieżowa z nadrukami z krótkim rękawem :)

Gość ewkawlkp
co roku ten sam problem z tym by był to prezent który sprawi przyjemność... myślę albo nad zegarkiem albo nad golarka elektryczną, wcześniej kupiłam koszule, sweterki, perfumy, notebooka, zegarek, komórkę a w tym roku jakoś nie mam pomysłu a może weekend w spa....