Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eweeeee29

wersalka dla 3 latki, czy to dobry pomysl??

Polecane posty

Gość eweeeee29

mamy 3 pokojowe mieszkanie, w salonie mamy sofe ktora sie nie rozklada, w zwiazku z tym ze przyjezdzaja do nas goscie, nie ma miejsca do spania, dmuchane materace odpadaja, pomyslalam ze moglibysmy kupic wersalke do pokoju malej, ( na razie jej lozko wstawione jest w naszym pokoju) kiedy skonczylaby te 3 latka to przenieslibysmy ja do jej pokoju i spala by na tej wersalce, no i kurcze nie wiem, czytam opinie i sa podzielone zdania, ze wersalka zle dziala na kregoslup itp. no a co wy o tym myslicie? jakie jest wasze doswiadczenie? i jak juz to czym sie kierowac przy wyborze wersalki?

Gość sprzedaj ta nierozkladana
sofe i kup rozkladana,sa teraz takie piekne,duze

Gość rrtrfgh
A ty spisz NA lozku z materacem czy wersalce?. Nie rozumiem NA zdrowiu dziecka chcesz oszczedzac?!

Gość ewweeeee29
Oj nie, mojej sofe nigdy nie sprzedam. To najwygodniejsza sofa na świecie, i kosztowała bardzo bardzo dużo, nie wzielabym za nią nawet połowy, ma już 2 lata, sprzedaż nie wchodzi w rachube , dlatego szukam innego rozwiązania

Noi co w tym zlego? moja corka jak byla malutka tez spala na wersalce (na roznych wersalkach) dopiero jak miala 14 lat to łozko jej zostalo kupione O co wam chodzi? co zlego jest w spaniu na wersalce?multum dzieci w latach 80/90 spalo na wersalkach,zwlaszcza razem na jednej z rodzenstwem i jakos traumy z tego nie mają

Gość aneczkal....
Ja bym bardziej polecala lóżko z materacem. My tak przenieslismy córe na "dorosłe" łóżko w iweku 3 latek na łózko z ikei, bardzo fajne z kolekcji dzieciecej i sprawdza sie doskonale :)

Gość ewweeeee29
Na dziecku nigdy nie oszczędzam, pytam się czy wersalce to jakieś rozwiązanie, czy faktycznie tak źle wpływa na plecy,

Gość ewweeeee29
Dzięki za odp.

Gość anty wersalkowa
Nie wiem jaki ma wplyw wersalka wiem tylko jedno zadna gabka albo sprezyny nie zastapia prawdziwego materaca. A take szczerze to Co macie w sypialniach wersalke czy ozadne lozko? Ja w dziecinstwie mialam wersalke i do dzis pamietam jaka by la nie wygodna i jak by am zmeczona spaniem NA niej budzilam sie z bolacym kregoslupem Tera man Mega lozko 180x200:-)

Gość tortillla
Przesypiamy 1/3 zycia, wiec moim zdaniem miejsce do spania powinno byc jak najbardziej wygodne! To jak sie wyspimy wplywa na jakosc naszego zycia w dzien. Spalam na wersalkach przez wiele lat i to byl koszmar. Teraz mam duze wygodne lozko i nie zamienie go na nic innego!

Gość ciotkazawszedobrarada
Dziecko powinno mieć łóżko z dobrym materacem, a nie wersalkę. Przepraszam, a co gościom przeszkadza spać na materacu???? hę? Kup materac, a dziecku dobre łóżko.