Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mania, Manieńka

czy test ciążowy może sie mylic?

Polecane posty

Gość Mania, Manieńka

Współżyłam w dni niepłodne, mój facet nie skończył we mnie tylko na zewnątrz. Okres spóźnia mi się 3 dni. Zrobiłam 2 testy i wyszły chyba pozytywne tzn druga kreska była bardzo słaba ale była. Do ginekologa ide za kilka dni. Ale czy test może sie mylic? Aż nie mozliwe...dni niepłodne, brak wytrysku w środku ( wiem że w preejakulacie moga być plemniki ) ale kochalismy się tak 3 lata nawet w dni płodne i nic a teraz ciąża?

jeden test może ale dwa to małe prawdopodobieństwo. Chociaż ja miałam odwrotnie lekarz i test beta z krwi potwierdzili ciąże a testy negatywne, więc poczekaj na wizytę u lekarza:)

Gość mjkio
Nie oszukuj sie NA 100% jestes w ciazy.

Gość jesteś w ciąży MAŁOLATKO
dałaś się zapłodnić - gratuluję

Gość puszczałaś się to masz
efekt - buahahahahahaha

Gość anty we
Ale jestescie s.u.k.i. Zamiast dziewczynie odpowiedziec rzeczowo to wolicie sie pastwic. Autorko mom zdaniem test nie klamie a NA pewno nie dwa razy. Gratulacje i zycze szczescia

Gość zau
Ciąża jak widać.

Gość s u k ą to jest ona a nie my
:)

Gość Mania, Manieńka
po pierwsze nie jestem małolatą, a po drugie nie puszczałam się. Mieszkam z moim facetem juz kilka lat . po prostu sie pytam bo to az nieprawdopodobne jest. A swoja droga to ładne wychowanie mają niektorzy żeby mnie od razu obrażać nic o mnie nie wiedząć. Przed kompem pewnie ejsteście mądrzy a jakby przyszło co do czego to ani be ani me...

Gość zau
Przerywany to nie antykoncepcja jak widać.

Gość Mania, Manieńka
wiem, ale prezerwatywy mnie niestety uczulały - tak jakbym była cała poparzona od nich. A leków hormonalnych też niestety brać nie mogłam

Gość zau
Gin może ci jeszcze niewiele powiedzieć -dlatego może jutro zrób beta hcg z krwi -to daje pewność.

Gość Mania, Manieńka
właśnie o tym myślałam bo byłby to dopiero 4 tydzień

Gość anty we
Koniecznie bierz kwas foliowy. Nie przejmuj sie nie ty pierwsza i nie ostatnia mass nieplanowana ciaze. Nam tez przez 2 lata sie udawala:-) do czasu... Terza many 2 late w domu i tworzymy jej rodzenstwo:-).

Gość Mania, Manieńka
jestem tym faktem tak zaskoczona, jest to ciąża nieplanowana nie ma co ukrywać i jesteśmy akurat w takiej sytuacji mieszkaniowej, że nie wiem jak to będzie z dzieckiem, ale mam nadzieje, że będzie ok. O kwasie foliowym nawet nie pomyslałam. Sytuacja mnie tak zszokowała , że od 3 prawie nie jem. dopiero dzisiaj zjadlam coś konkretnego bo wczoraj np. byłam na 2 kanapkach cały dzień

Gość może się mylić może
zrób test beta hcg w labo to bedzie pewne ja tez maiłąm 2 razy 2 kreske bardzo słąbą i w ciązy nie byłam wiec nie panikuj na razie