Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WrozkaEsmerrraldaa

powróżę za darmo

Polecane posty

Gość tezsamaaaa4321
13.02.85 - czy los polaczy mnie z Lukaszem (tym konkretnym), czy on bedzie z kims innym? i czy bede stara panna?

Gość WrozkaEsmerrraldaa
kjhsdlvkgFDG W Twoim życiu już dzieje się dużo dobrego, ale chyba nie potrafisz na razie tego dostrzec. Być może nie odczuwasz jeszcze pozytywnych skutków pewnego wydarzenia. Jednak postaraj się nie zamartwiać obecnymi problemami, wszystko układa się pomyślnie. pozdrawiam

Gość Mhrokkk;]
czy Wituś mnie kocha Ania maj 1989

Gość kjhsdlvkgFDG
dziekuje Ci wrozko:) czy ja tez moglabym napisac czasem na e maila? to moj e mail am.nyqa@op.pl

Gość asdasdasdasdasdasdasdasdasd
19.07.1993 czy uda mi sie zajsc w ciaze w nastepnym roku?? czy moze juz w niej jestem ?

Gość majeszka2888
czy mi też odpowiesz na pytanie?

Gość WrozkaEsmerrraldaa
zosia samosia1983 Musisz jeszcze trochę poczekać, ale na pewno się opłaci. Widzę dużo zmian w okolicach czerwca przyszłego roku. Skup się na dokończeniu pewnych spraw, która obecnie zaprzątają Ci głowę. Na nowo odkryjesz kogoś bardzo dobrze Ci znanego, musisz tylko dać sobie szansę. pozdrawiam

Gość miloscciwszystkowybaczy
Wrozko, no cos w tym jest... Tylko jak to zrobic? jak przebaczac?

Gość majeszka2888
12.05.85 co dalej z moim związkiem?

Gość WrozkaEsmerrraldaa
Czekam na wróżbe Julio, sprawy finansowe nabierają tempa, nie pozwól im się zatrzymać. Zmiany wprowadzone przez Ciebie nie przyniosą natychmiastowych efektów, ale na pewno będą korzystne. Pomocna okaże się rozmowa z doświadczoną osobą, postępuj według jej wskazówek. powodzenia

Gość taka sobbie
Wrozko dlaczego mnie pominelas , ja rowniez prosze o wrozbe Mika

Gość WrozkaEsmerrraldaa
sawilota Aniu, Twoja znajomość ma sens i jest bardzo pozytywna. Niedługo czeka Cię nowy etap, wszystko idzie w dobrym kierunku. Nie pozwól jednak, by emocje wzięły górę, pamiętaj o rozsądku i swoim bezpieczeństwie.

Gość WrozkaEsmerrraldaa
zaspana_marzycielka Czuję dobrą aurę, Twoja rodzina na pewno się powiększy. Nie myśl o tym zbyt intensywnie, pozwól życiu płynąć. Nie zapominaj o swoich bliskich, oni Cię potrzebują. Myśli o dziecku nie mogą przysłonić Ci innych sfer życia. pozdrawiam

Gość WrozkaEsmerrraldaa
???<> Wokół Ciebie roznosi się dzisiaj bardzo korzystna aura. Nie usłyszysz już dzisiaj żadnego przykrego słowa, wiadomości. Pamiętaj, że pierwotnie nawet zła wiadomość, może przynieść później pozytywne skutki. Dlatego zachowaj spokój i pogodę ducha. pozdrawiam

Gość WrozkaEsmerrraldaa
takaCZARNA Nie skupiaj się proszę na tej dacie. Widzę w Twoim życiu pozytywne zmiany jeszcze tej zimy, ale bardziej na początku nowego roku. pozdrawiam

Gość ???&lt;&gt;
dziekuje ale nie rozumiem,napisalas ze nie uslysze zlej wiadomosci, a potem ze zla moze okazac sie dobra,no wiec nie wiesz?

Gość WrozkaEsmerrraldaa
nonnnnnnka Moniko, początkowo możesz być rozczarowana pewną sytuacją, ale cierpliwości. Pojawi się ktoś, kto pozwoli Ci zapomnieć o tym rozczarowaniu. pozdrawiam

Gość WrozkaEsmerrraldaa
Nie usłyszysz wiadomości, która będzie konkretnie zła. Możesz być początkowo rozżalona, ale w niedługim czasie wszystko dobrze się potoczy.

Gość Darusiaaaaaaaa
Daria 1.08.87 czo widzisz w uczuciach? czy w koncu poznam swoja 2 polowke?

Gość WrozkaEsmerrraldaa
takaCZARNA Pytałaś o Boże Narodzenie, rozumiem przez to dzień 25 grudnia. Zmiany widzę w późniejszym czasie. pozdrawiam

Gość nassima77
wrozko ominelas mnie 12.12.2012] 21:54 [zgłoś do usunięcia] nassima77 07.09.1980 czy wyjde za maz? kiedy? i kim bedzie moj maz?

Gość nonnnnnnka
Poczatkowo moge byc rozczarowana.... ehh juz sie boje:( pojawi sie ktos czyli moj terazniejszy zwiazek sie rozpadnie?;(

Gość tinka**
teraz ja pliss :)

Gość majeszka2888
odpowiesz i mnie?

Gość WrozkaEsmerrraldaa
tinka** Justyno, na pewno jesteś na dobrej drodze do znalezienia nowej pracy. Pomóc może Ci osoba z Twojego otoczenia. W najbliższym miesiącu bądź czujna, usłyszysz dobrą wiadomość. pozdrawiam

Gość WrozkaEsmerrraldaa
nonnnnnnka Nie bój się, jak mówiłam, wiadomość przyniesie pozytywne skutki, ale musisz na nie trochę poczekać. pozdrawiam

Gość bcskasw
Witam, kiedy wyjade za granice? Kamila 15.03.86