Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WrozkaEsmerrraldaa

powróżę za darmo

Polecane posty

Gość pierogi z kapusta
i ja poprosze, kiedy uda mi sie zajsc w druga ciaze? czy juz niedlugo? czy w ogole sie uda? czy istanieja jakies przeszkody? aga 19.05.76 dziekuje i czekam na odpowiedz :)

Gość zaspana_marzycielka
Wróżko ślicznie ci dziękuję (masz rację, ta myśl o dziecku teraz zasłania mi wszystko, a nie powinna). Pozdrawiam :)

Gość joanna1984555
czy ja tez moge prosic.... joanna 15.12.1984- czy będzie poprawa mojej sytuacji finansowej jesli tak to kiedy: czy skoncza sie kiedys klopoty finansowe, zobowiazania wobec innych......

Gość pierogi z kapusta
hej Wrozko, bedziesz dzisiaj wrozyc? bardzo prosze...

Gość zamyslonaaa
Miala byc ... a niema :(

Gość powazka
07/01/1986 czy pokocham tego z ktorym jestem czy na to bedzie mialo cos wplyw?

Gość i ja poprosze
JA 26.02.1988 JAK POTOCZA SIE NASZE LOSY W ZWIAZKU, ON 28.11.1984 DZIEKUJE

Gość miliana
27.09.1985. Czy bede jeszcze z bylym narzeczonym czy los nas znowu polaczy. Czy znajde nowa milosc?

Gość niemajuzjejjjjjjjjjj
wrozko esmeraldooo??? halooo jestes?

Gość staralatara
Witaj wróżki proszę odpowiedź mi jak będzie teraz w mojej sferze finansów i uczuć 13.10.1990 klaudia

Gość misss0308
Proszę o sprawdzenie kiedy jacek wróci do polski? i czy on coś do mnie czuje? Jacek 09,05,1980 mis- 03,08,1992

Gość gość
Witam . Daniel 03.06.1988 . jak ułoży się dla mnie najbliższy rok w sferze materialnej ?

Gość gość
Monika 02.07.1982 r.czy kiedykolwiek spotkam miłość ?

Gość gość
magda 19.06.1983czy znajde swoja milosc?

Gość gość
Ewa 29.10.80 co mnie czeka w kolejnych miesiącach?

Gość gość
31.10.1998 czy pogodze się z Marcinem ?

Gość tu latam se i tam se latam
20.11.1975- co ze mną będzie? bo deprecha mnie trzyma

Gość nadzieja78890
z tego co wiem to niepelnoletnim sie nie wyklada kart. takze 1996(zaczeli osiemnastki dopiero) i dól to raczej nie powinni prosic o pytania bo i tak sie nie doczekaja odpowiedzi

Gość gość
24.08.1990 w jakim kraju będę pracować po studiach?

Gość karolina244
Ten ostatni z 24.08.1990 - zapomnialam wpisać nicka, jestem karolina

Ja bym tez prosila o powrozenie chociaz watek zalozony dawno czy bede z ojcem mojego dziecka ja Ewelina 18.09.85 on Daniel 22.07.70

Gość gość
Jeśli chodzi o wróżby z tarota, to dwa razy uzyskałam- obie się sprawdziły, nawet konkretne szczegóły w jednej z nich ale w żadnej czas przepowiadanych wydarzeń się niestety dokładnie nie sprawdził... Natomiast karty tych wróżek bardzo mi pomogły i zwróciły uwagę na coś co było bardzo ważne a wtedy przeze mnie niedostrzegane. [Z kart klasycznych się także sprawdziło ale zbyt ogólna była ta przepowiednia :) ] Sama zaczęłam potem wróżyć z kart tarota i zdumiewa mnie jego akuratność /zwłaszcza gdy niedawno pytałam karty o powrót ze szpitala mojej cioci i karty pokazały nie tylko wynik ale dokładnie przebieg jej pobytu tam/ ale od pięciu lat zajmuję się astrologią i od dwóch numerologią, te dziedziny są mi więc bliższe. Pomagałam już wielu znajomym. Jeżeli ktoś jest chętny zadać pytanie bądź kilka pytań typu "Jaki rodzaj kariery/studiów jest dla mnie najlepszy?", "Kiedy poznam miłość", "Jaki będzie mój partner", "Co mówi o mnie moja data urodzenia", a także otrzymać poradę w formie odpowiedzi mailowej, to zapraszam do kontaktu: astro.numerologia111@gmail.com Cena to 20 zł, natomiast w przypadku pełnego profilu który jest bardziej praco- i czasochłonny 40 zł . Bardzo lubię pomagać innym, mnie kiedyś kontakt z osobą wróżącą bardzo pomógł, dziś chciałabym się tym podzielić z Tobą! Zapraszam serdecznie! Pozdrawiam Katarzyna

Gość gość
(mail ma byc z kropka po "astro", bez spacji, astro.numerologia111MALPAgmail.com ) Pozdrawiam i gorąco zachęcam!

Gość liliowa4455
krótko i nie na temat: Bóg kocha was niewyobrażalnie wielką miłością, pamiętajcie że to życie skończy się kiedyś a wtedy staniecie z Nim twarzą w twarz, myślcie o tym spotkaniu już teraz, to realne, to się naprawdę stanie, żyjcie tak by było to miłe spotkanie, on chce dla was wszystkiego co najlepsze i mając większą wiedzę od was- lepiej wie co takim właśnie jest !!!