Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfdfd

pomozcie brakuje mi rymu

Polecane posty

Gość niech będzie o modzie
prawdę rzekłaś - fatalny błąd! Kajam się :o

Gość ejejej mowo nasza
no to o piesku autor J. Sztaudynger Pytanie do pieska: Piesku, w jakim kolorze Założyć ci obrożę?

Gość to jak tak rymujecie
fajne jeszcze jakby sie w ten tekst wplotło gdzies te 3 marki to pewnie bym serca ich podbiła wypowiedzia:))

Gość ejejej mowo nasza
całkiem niezłe Twoje o kolorach pisanie, sam (a) to ułożyłe(a)ś?

no niezle niezle:) macie talent:) ja czasem musze sie neizle umordowac zeby wyszło twórczo:)

Gość plapalaaa
Hanka zjadła baranka, zjadła go z wełna, miała dupe pelna haha to mojs tworczosc:D

kolorowy świat moje serce skradł kolorami się oplatam do Monnari ciągle latam kolorową prasę czytam znawców mody tez zapytam jaki kolor wybrać muszę by ratować swoją duszę co jest modne tejże wiosny nie chcę przecież być żałosny czy czerwony czy tez beż choć do sklepu ze mną też! Jak fajnego coś wybiorę zaraz potem to wypiorę Kolorowy zawrót głowy Ariel wsypiesz-ciuch jak nowy Whirlpool kręci i wyżyma czas twych ciuchów się nie ima :p

no i nie poprawiłam tego choć-chodź grrrrr.... :p

nie no jestes dla m nie nieoceniona nawet bezcenna.... słow mi zabrakło pomoc twoja nieoceniona:) a nie zechciałabym jeszcze w czyms pomoc?

Gość óczmy sie od miszczów
też Sztaudynger" Nie patrz za słońcem! Po co? I tak je stracisz nocą. Plunąłbym ci w twarz! Ale czy ją masz? Najbardziej boli klęska, Kiedy się było o krok od zwycięstwa. Jeżeli plama ma być na honorze, To nichże będzie w ładnym kolorze. Nigdy nie masz racji W czasie irytacji. Chcesz być szczery? A masz wariackie papiery?! Gdyś coś postawił na piedestale, Nie ruszaj tego wcale, Bo cię rozmiażdży do szczętu, Spadając z postumentu. Nim język puścisz w taniec, Załóż na mordę kaganiec. Utnij język, by poskromić mowę, Zanim Ci język utnie głowę. Memento mori między osłami Brzmi: Salami! Chemia żywi, leczy, buduje- Chemia kazi, smrodzi, morduje Nie pojmie głodnego syty, Bo ich różnią apetyty Po długich latach ćwiczenia Sumienie w echo się zmienia. Bogacze tak twierdzą, Że pieniądze śmierdzą. Lecz ja tak nie twierdzę, Bo groszem nie śmierdzę.

u ciekam spac dobrej nocy i dziekuje za pomoc jakbys chciała pomoc napisz do mnie na keit_25@wp.pl

Gość dżihad
Choć miałam o tym nie myśleć, znów patrze za siebie, Dalej szukam w tym sensu, dalej wypatruje Ciebie, To jak być czy nie być, trwać w tym czy nie, Dalej szukam tutaj Ciebie, dalej o Tobie śnie, Świat jest zły i ponury, marazm otula mnie, Dalej chce Ci powiedzieć: pocałuj w d*pe mnie. Zbyt wiele zawiniłeś bym mogła Ci wybaczyć, oszukujesz sam siebie, ze możesz więcej znaczyć.

Gość dfdfd
to znow ja, dzis potrzebuje dokonczenia na Dlaczego warto pomagac innym czy ktos ma ochote porymowac tak do 150-160 znakow?

Gość hm hm hmmm a więc ;)
Warto pomagać innym żeby nie czuć się winnym

Gość dddddddd:)))
troche jednak nie teges:P a moze ktos ma lepszy pomysł?:)

Podaruj dziecku słońce. Niech zimą nawet grzeje. W tygodniu i w weekendy. Niech serce im się śmieje. Podaruj dziecku niebo. I kolor barwnej tęczy. Niech pozna wartość życia. Bo po co ma się dręczyć. Podaruj dziecku serce. Niech czyje życia smak. Powiedział bym coś więcej. Lecz do prawdy słów mi brak.

Gość keiti78
a moze ktos pomoze z odpowiedzią Jakie są Twoje sposoby na to, aby polubić zimę