Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfdfd

pomozcie brakuje mi rymu

Polecane posty

Gość dfdfd

dzieki akcji podaruj dzieciom słonce moge pomagac i nadzieje na lepsza przyszłosc dawać, bo ta akcja spełnia marzenia.... musze to jakos napisać i nie mam pomysłu słaba jestem rymy chestochowksie mi nie wychodza chodzi o dokonczenie dzieki akcji podaruj dzieciom słonce moge.....

Gość ksiadz Petrus Fjutolas
puszczac śmierdzące bońce

Gość nie bierze
nie do rymu nie do taktu nalej wody do kontaktu

dzieki akcji podaruj dzieciom słonce moge spelniac ich prosby gorace na lepsza przyszłosc dawać nadzieje i prowadzic na szczescia aleje... Nie wiem, czy o to chodzi...:-o

Gość dfdfd
tak o to dzieki samuel za powazne podejscie do tematu a masz jeszcze jakis pomysł na dokonczenie tego poczatku? bede wdzieczna bardzo, mnie juz trema wzieła i chyba szare komorki mi sie wyłaczyły, szczegolnei jak zabieram sie za cos na ostatnia chwilę

dfdfd ale masz na mysli ciag dalszy do tego co napisalem czy zupelnie inne dokonczenie tego zdania dzieki akcji podaruj dzieciom słonce moge..... W ogóle co to ma byc? Jakies hasla reklamowe dla fundacji czy jakis wierszyk bo nie za bardzo wiem..

Gość dfdfd
dzieki mamusia, ja czasem dobrze zaczynam ale mam problem z koncówka zeby sie zrymowała 2 czesc.... mam juz 2 odpowiedzi połowa sukcesu za mna;)

Gość dfdfd
samuel tak to maja byc krótkie hasła reklamowe takie na max 150-160 znakow, chodzi mi o kilka pomysłow na dokonczenie tego zwrotu

a poczatek zawsze musi byc sam: dzieki akcji podaruj dzieciom słonce moge czy moze byc cos innego zupelnie w kilku zdaniach/

Gość dfdfd
niestety musi byc ten sam

dzieki akcji podaruj dzieciom słonce moge byc jak prawdziwe serce gorace które zaprasza do siebie dzieci chroniac je, by nie wpadly w zlego losu sieci.

Gość dfdfd
samuel jak Ty to robisz? ze Ci to tak składnie wychodzi i logicznie? ze te rymy sa tak ułozone , ja chyba powinnam wiecej czytac, moze dlatego niekiedy brakuje mi słownictwa by to elegancko wykonczyć:) dziekuje za pomoc:) przydałaby mi sie czesciej:)

Gość natalia_k68678
dzieki akcji podaruj dzieciom słonce moge byc jak prawdziwe serce gorace które zaprasza do siebie dzieci chroniac je, by nie wpadly w zlego losu sieci. bo chociaz jestem pedofilem to ciagle jeszcze mam takie chwile ze kocham sercem male dzieci mimo ze rucham je jak leci.

Gość a ja bym tak napisała :)
"podaruj dzieciom słońce", pomaluj ich marzenia dzięki serdecznym gestom świat wokól nas się zmienia nadzieję daj na przyszłość, choć drobnym małym gestem i powiedz-będzie dobrze bo obok ciebie jestem,

Gość dfdfd
widze ze niektórzy to juz powinni sie leczyc;] o ile nie jest dla nich za pózno:)

za dużo tych gestów :o nie zauważyłam

Gość dfdfd
piękne to co napisałaś " a ja bym tak napisała" i bardzo wzniosłe:) dziekuje slicznie

poniosło mnie trochę ;) polecam się na przyszłość :)

Gość warkot
"podaruj dzieciom słońce", pomaluj ich marzenia bo ten Pan Bog parszywy nic w zyciu ich nie zmienia A prosi mala Anka: "ja chce miec juz kochanka" A Jas: "zanim wejde do klasy, niech strzeli chuj starego bo mi nie daja kasy"

Gość dfdfd
warkot ale Ci sie tworczosc udzieliła;)

Gość poeta, tylko
głowa nie ta, ale coś sklecę. Dzięki akcji podaruj dzieciom słońce Uczyńmy, że będą jak kwiaty na łące. Dziecko jak pączek - kwiatem chce zostać. Choroba w pączku każe posostać. "Co jutro, sam nie wiem, dziś jeszcze jestem..." Mozemy pomóc. Jak? Ludzkim gestem!

Gość fd rtr
Dzięki akci podaruj dzieciom słońce muszę stosować prośby gorące do kafeteryjnych prawiczków i stulejarzy chociaż większość z nich ledwo co kojarzy każdy to we własnym rozumie rozważy i napisze jakieś złośliwości kolące

Gość to jak tak rymujecie
to moze i mi rymem odpowiecie? Napisz, co Twoim zdaniem oznaczają kolory w modzie.

Gość łoooooj joj joj
niektórym tutaj to chyba nikt w dzieciństwie słońca nie podarował i im się w główkach potaśtało zdziebko....

Gość możesz sprecyzować
o co Ci chodzi z tymi kolorami?

3.Whirlpool, Ariel i Monnari wiedzą, że kolory są zawsze modne i dlatego przywiązują do nich szczególną wagę. Napisz, co Twoim zdaniem oznaczają kolory w modzie. sadze ze chodzi o fajna rymowankę

nie ma ograniczen długosci chociaz moze proza tez bedzie oki

Gość niech będzie o modzie
kolorowy świat moje serce skradł kolorami się oplatam po butikach ciągle latam kolorową prasę czytam znawców mody tez zapytam jaki kolor wybrać muszę by ratować swoją duszę co jest modne tejże wiosny nie chcę przecież być żałosny czy czerwony czy tez beż choć do sklepu ze mną też!

Gość ejejej mowo nasza
nie "choć", a "chodź" - jedna litera, a zupełnie zmienia kontekst