Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koronkowy płatek

Babki, czy będąc atrakcyjną fizycznie kobietą

Polecane posty

Gość koronkowy płatek

związałybyście się z niższym od siebie facetem - lekarzem, o urokliwej twarzy i niebywałej inteligencji? Uprzedzam - nie jestem prawikiem :P

Nie wiem, musiałbyś rzucić na mnie baaaaardzo silny urok :) ogólnie jestem wściekła jak fajny facet, do tego przystojny wstaje i okazuje sie kurduplem niższym ode mnie, a sama nie mam nawet 170 :o ogarnia mnie wtedy taka złość że mogłabym takiego gościa nawet zbić w nagłym ataku szału :p

Gość koronkowy płatek
To mnie pocieszyłaś :/ A ona jest taka śliczna...

Gość dziewannnna
Ja mam 171cm i waze 57kg. Zle bym sie czula z kims kto jest nizszy ode mnie (zwlaszcza ze chodze w butach na obcasach ok.7cm), a czesto tez drobniejszy ode mnie.

Gość koronkowy płatek
Ta dziewczyna ma jakieś 170 cm i jest bardzo zgrabna (rozmiar po Waszemu to chyba 36), filigranowa, z dziewczęcą twarzą i długimi włosami... Gdyby tylko chciała - mogłaby mieć pewnie każdego, ale widzę po niej, że "nie jest z tych" co lecą na jakieś płytkie rzeczy. Ona ma głęboką duszę, jestem pewien - inaczej byłaby już dawno mężatką, a w wieku 28 lat nie jest. Może więc byłaby szansa? Ja mam 38... Stoi za mną doświadczenie, wspomniana inteligencja (mam tytuł dr), i ponoć urok osobisty :P Ale cholera jasna ten wzrost, przez niego nie mam odwagi nawet próbować :/

Gość dziewannnna
Ja tez nosze 36. A ile ty masz wzrostu? Wiek tez nie musi byc na twoja korzysc.

Gość dziewannnna
Jestes rozwodnikiem? Masz dzieci?

Gość FAT i ma
jakies kompleksy zaleczasz?

Gość koronkowy płatek
Wydaje mi się, że wiek akurat w tym przypadku jest atutem - odczułem, że brakuje jej męskiej dojrzałości, być może dlatego nie wyszła jeszcze za mąż (nie wiem,czy kogoś ma). Ja z kolei jestem kawalerem bez zobowiązań - w całym swoim życiu skupiłem się na nauce i pasjach, nigdy nie trafiłem na kobietę, która byłaby dla mnie spełnieniem. Jak chodzi o wzrost - myślę, że jestem z 2-3 cm niższy :/

Gość dziewannnna
Skoro sie znacie to zapros ja po kolezensku na kawe i zobaczysz jaka bedzie atmosfera.

Gość dziewannnna
Aha, skoro nie wiesz czy kogos ma to chyba nie znacie sie. W takim razie skad wiesz czego jej brakuje? Ona pracuje razem z toba?

Gość koronkowy płatek
Zawsze miałem zdolność odczytywania różnych cech osobowości, po niej po prostu to widać, że zwraca uwagę na starszych facetów. Ja generalnie nie wyglądam na swój wiek - stąd też nie ma jakiejś wizualnej przepaści między nami, jest tylko świadomość różnicy wieku i wydaje mi się, że jej to odpowiada. Nie, nie pracujemy razem. Wypowiadała się raz na pewnym forum lekarskim jako pacjentka z zapytaniem, miała wstawione zdjęcie - ja też, jako specjalista. A po pewnym czasie zobaczyłem ją u siebie w gabinecie :) I tak się "poznaliśmy"...

Gość dziewannnna
:D

Gość clarysa1
ja mam 168, moj mąz 170cm...wiec- ja nie jestem niska specjalnie ale mam niskiego faceta i jakos zyje i kocham go na dzycie

Gość Izabela18
Jestes lekarze ? Ciezko powiedziec czy mnie osobiscie by to pezeszkadzalo ..Hmm .. Mysle, ze milosc nie wybiera i zakochana dziewczyna nie mialaby oporow zwlaszcza przy roznicy tylko 2-3 cm a nie np 15 :P Moj facet jest wyzszy ode mnie o 18 cm i wolalabym by byl nizszy ;) Powodzenia

Gość dziewannnna
clarysa, no ale to Ty jestes nizsza o 2cm, a nie on (jak autor).

Gość koronkowy płatek
Tak, jestem lekarzem. I wiem co to etyka lekarska i milion razy przemyślę ewentualne kroki. Widziałem, że była trochę zdenerwowana na tej wizycie, nie spuszczałem z niej wzroku i chyba ją to trochę onieśmielało (ponoć w nim mój cały urok;)), ale była cały czas uśmiechnięta, bardzo miła i w ogóle słodka :).

Gość Izabela18
pewnie ginekolog :P Zauwazylam, ze mezczyzni tej specjalizacji sa na ogol niewysocy ;)

Gość koronkowy płatek
Jestem okulistą :)

Gość koronkowy płatek
czyli sugerujecie delikatnie spróbować?

Gość Izabela18
a ile Twoja wybranka ma lat ? Mam kolezanke , ktora poderwall lekarz w gabinecie i teraz sa razem. On ma 33 lata a Ona 22 ;)

Gość dziewannnna
przeciez pisal, ze kobieta ma 28lat. izabelo czytaj :)

Gość koronkowy płatek
Ona 28 (zerknąłem w kartę), ja 38...

Gość arkansaaa
Skoro jest Twoją pacjentką to przecież nie ma wypisane na czole czy jest mężatką czy nie... pytałeś ją o to?

Gość hahaha jak kobyła
o wzroście 170 moze być filigranowa ?, gówno jestes nie lekarz wiedziałbyś ze filigranowe okresla do max 160 cm i ozmiaru 34

Gość Izabela18
jak kobyla ? To kobieta 180 to juz mutant wedlug Ciebie :D Ja mam 169 i dla mojego faceta jestem wlasnie filigranowa ;) Przy czym On ma 190 :)

Gość skoro jesteś lekarzem
to masz$$$ czyli pewnie wszystkie wypowiadające się tu, że nie mogłyby mieć niższego bez gadania po 5 min znajomości robiłyby Ci gałę🖐️

Gość abcdefghkobieta
hmmm, to chyba się kłóci z etyką lekarską aby podrywać pacjentów? ale w sumie jesteś okulistą a nie ginekologiem, właściwie nic nie tracisz - najwyżej więcej do Ciebie nie przyjdzie. Może nie wal z grubej rury ale bądź miły, zagadaj delikatnie, bez nachalności. Wiele kobiet nie umówi się z niższym facetem choćby był cudowny, ale są też takie, które na wzrost nie zwracają uwagi. Mój mąż jest wyższy o jakieś 15cm i jest idealnie :) ale byłam kiedyś z gościem wyższym może o 3-4cm więc szpilki odpadały...