Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama ela ......

przerastają mnie choroby mojego dziecka

Polecane posty

Gość mama ela ......

Proszę o wsparcie, nie ma miesiąca żeby cos nie załapała, teraz mieliśmy wyznaczony zabieg na migdałki a ona znowu chora, przy jej chorobach choruję też sama nie daję już rady fizycznie ani psychicznie

Gość mamYorka i nie zawahamsieuzyc
moze weekend w SPA dla regeneracji?

ale jest nieuleczalnie chore? upośledzone? niepełnosprawne? NIE więc wyluzuj! wszystkie dzieci chorują, przeziębiają się mniej lub bardziej. ciesz się, ze ogólnie jest ZDROWE

Gość nie lubie ich
meaaa ale logiczne jest, ze autorka juz sie nastawila, ze po migdalkach mala przestanie chorowac, juz miala nadzieje, ze to koniec a tu psikus :/. sama przestalam chorowac po wycieciu wiec domyslam sie, ze autorka moze byc tym podlamana

Oj.. przy pierwszej chorobie małego też miałam taką deprechę. Uszy do góry w końcu przestanie chorować

Gość też mamusia...
Sprawdź czy nie masz GRZYBA NA ŚCIANIE, codziennie wietrz porządnie mieszkanie, wychodź CODZIENNIE na spacery, nawet gdy mróz czy deszcz, a zobaczysz, że przestanie chorować. Ale pewnie, nawet ci się nie chce hartować dziecka, lepiej przed serialami siedzieć gdy na dworze plucha, prawda?