Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asiamtt3344

czy jedząc dziennie 6 kromek chleba razowego schudnę?

Polecane posty

Gość Asiamtt3344

czy schudne jedząc dziennie 6 kanapek z chleba razowego z serkiem topionym i dużą ilością warzyw?

Gość uhehahe
ja zjadłam haha teraz na sniadanie az 6 razowca z maslem ( grzanki) i jogurt sliwkowy aty na caly dzien???????????

Gość klonowa cytrynka
jesli nic ponad to to wyjdzie ci jakies 1100-1200 kcal wiec powinnas chudna sobie powoli. A nie lepiej to urozmaicic? i ten serek topiony ma bardzo duzo kcal, lepiej zjesc chleb z serkiem light do smarowania plus warzywa a do tego jajko. Jak chleb wymienisz na chrupkie pieczywo jeszcze wiecej kcal zaoszczedzisz.

Gość uhehahe
teraz jem 2 jogurt,

Gość kasicaaaaa
ja to wogole nie powinnam chleba jesc bo nigdy sie nie skonczy na 2 kromkach tylko na polowce chleba jak nie zaczne jesc chleba to okey i waga spada a jak jem to nie chudne

Gość Asiamtt3344
dziękuję za odpowiedzi :) chrupkie odpada bo sie nim nie najadam i musiałabym 10 kromek na raz zjeśc :) a serkiem smarowałabym tak bardzo cienko, po prostu zamiast masła. Wiem, że to strasznie monotonna dieta ale mam 3-tygodniowe dziecko i nie mam kompletnie czasu na nic, nawet surówki zrobic jedynie w weekend bym sobie cos upichcila ciepłego

Gość tezmamusia
kobietom chyba zartujesz.... a karmią malca piersią czy butelka

Gość nie no,,,,-
nie tylko ty masz malca a inni? tez maja po 2, 3 dzieci i malca haha nie masz czasu na zrobienie sałatki czy nastawienie chocby zupy jarzynowej ? to jestes len a na pisanie na necie masz czas? dziwne nie?