Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaa11111111

co mi moze dolegac

Polecane posty

Gość jaaa11111111

Witam. Mam 21 lat. Od jakis 2 miesiecy mam takie objawy jak: bialy nalot na jezyku, uczucie ciala obcego w gardle, tepe bole w klatce piersiowej trudne do zlokalizowania, bardziej chyba po lewej stronie, wydaje mi sie ze to moze byc zaladek, czesciej sie zalatwiam, mam katar, czuje jak wydzielina splywa do gardla, czasem suchy kaszel, jestem podenerwowana, ciagle spiaca, czuje niesmak w ustach, czasem bol zatok. Co to moze byc?

Gość jaaa11111111
Nie mial nikt podobnych objawow? Boje sie isc do lekarza. Jestem straszna hipochondryczka i juz sobie wmawialam, ze jakis rak przelyku czy cos takiego :/

Gość grzybica candida na 100%
poczytaj

Gość martinowski
Pewnie masz anginę ropna i zapalenie zatok a częste załatwianie się to pewnie z nerwów. Bóle brzucha też mogą mieć podłoże nerwowe. Nie panikuj tylko idź do specjalisty dostaniesz antybiotyk i po tygodniu będziesz jak nowo narodzona. Pozdrawiam

Gość emanuela22
A dlaczego boisz się iść do lekarza? Czy zwyczajnie jesteś tak leniwa, że wolisz otrzymywać diagnozy na forum?

Gość jaaa11111111
Leniwa raczej nie jestem. Boję się bo zawsze spodziewam się najgorszego. A na forum zapytalam bo moze ktos mial takie dolegliwosci jak ja.

Gość medus_A
to nie jest rak przełyku na 100 procent leć do lekarza, to jest jakaś infekcja i nie ma co czekać, żeby sie to nie przekształciło w zapalenie płuc

Gość emanuela22
Potem tacy mają pretensje do lekarzy, że ich nie leczą a sami przychodzą jak już jest za późno. Lenistwo i tyle.

Gość jaaa11111111
Emanuela22 chyba nadal nierozumiesz. Napisalam bo chcialam sie dowiedziec co to moze byc bo moze ktos mial takie objawy. Chyba po to miedzy innymi jest takie forum. Jesli nie masz nic do powiedzenia na ten temat to twoje wypowiedzi sa zbedne.

Gość jaaa11111111
Dzieki za odpowiedzi. Mam nadzieje ze to nic powaznego...