Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wqwqdqwdddddddd

czego najbardziej zazdrościcie innym kobietom?

Polecane posty

Gość wqwqdqwdddddddd

tylko szczerze bo i tak jestesmy tu anonimowi : 1. urody ( jak są ladniejsze od was w opinii wiekszosci ludzi) 2. przystojnego faceta 3. dobrej pracy i kasy na wszystko

Gość wqwqdqwdddddddd
nie ma takiej odpowiedzi :P z tych 3 musisz wybrac

Gość Henri Lie
ja najbardziej zazdroszczę innym kobietom że mają swoje auto i sobie jeżdżą gdzie chcą ja mam prawo jazdy i się boję jezdzić a auto to za duzy wydatek , tankowanie i takie tam :(

Gość ataklowa
Zazdroszczę faceta, wcale nie musi być przystojny, ale dobry i ma mnie kochać. Niestety od lat jestem samotna ;)

Gość kroczekowa
ewentualnie ostatniej pozycji.- jeśli muszę wybrać z tych trzech . Ale generalnie nie zazdroszczę- bo sama jestem ładna, mam fajnego meza i kasę. Ale tak "na wszystko" o czym zamarzę nie mam.

Gość sherry123
że są młodsze.

Gość smutna97587
zazdroszczę przebojowości i odwagi jakbym to miała, to miałabym wszytko inne

Gość Truskawkowa mama...
A ja nie zazdroszczę, tylko kibicuję i podziwiam. Staram się inspirować pięknymi, mądrymi, kochanymi dziewczynami i kobietami. Zazdrość jest stratą energii, w dodatku nieefektywną :)

Gość Lajla3232
Ja czego zazdroszcze to: - wysokiej samooceny, zdrowej psychiki, doceniania samej siebie - wewnetrznej sily, dazenia do wyznaczonego celu, ambitnosci, pracowitosci takie kobiety podziwiam i tego im zazdroszcze bo takie maja naprawde udane zycie i szczesliwe podejscie do swiata. mi tego brakuje

Gość hmmmmmm ????
tego ze niektóre mogą dużo jeść i nie tyją:)

Gość a u mnie jest odwrotnie
figury okrutnie mnie to meczy

Gość Alicja OŚ
dużych piersi, resztę mam

Gość Emy0077
niektore laski maja takie puszyste wlosy a ja takie cienkie eh

Gość Rolenananana
zazdroszcze -chudych nóg. sama jestem szczupła ale mam budowe gruszki i uda zawsze mam masywne nawet kiedy na gorze juz sam szkielet. - kasy i tego że mogą wydawac pieniadze na ekstra ciuchy, drogie kosmetyki czy wycieczki. ja nie mam pracy więc nie mam tez za wiele kasy na swoje przyjemnosc - pewności siebie, przebojowości i odwagi, tego że umie zwrócic uwagę na siebie, ja jestem raczej niesmiała i małomówna - tego że mogą sobie pozwolic na ciąze a jesli pięknie w niej wyglądają to juz w ogole zazdorszcze, ja będę mogła sobie pozwolic na dziecko dopiero za jakieś 2 lata ale wiem że i tak pewnie wtedy przytyje i wcale nie będe w niej ładnie wygladała. z kolei wiem tez czego mi zazdroszczą inne kobiety. -figury tzn dużego wcięcia w talii - urody jestem w miarę ładna, mam ładne rysy, ciemne oczy - pięknych włosów, długich kręconych mam do pasa -dobrego meża który mnie szanuje i nosi mnie na rękach

Gość pie,kne koszule
-oracy zazdrosze i stanowiska to ze maj domy mieszkania itp-ja mieszkam poo ludziach faceta prztstojnego zaradnegio,mnie zostawil maz w biedzie i z biedy dzieci sensu zycia , zdrowej glowy,p sychiki. to ze nie mam nic i miec nie bede juz....

Gość lubię Jabłka
ja tylko dobrego auta a najlepiej terenówy jakiejś typu Vovlo,resztę mam.

Gość FG567567JKL
dobrej pracy//// i meszkanka

Gość a ja dalej nie wiem
1.

Gość singielka_55lat
pieniedzy w kieszeni

Gość abcdefghkobieta
hmmmm, faceta nie zazdroszczę bo mam super męża. kasy... no niby mamy wystarczająco, chyba, że faktycznie jakieś wielkiej, typu 40tys miesięcznie. urody? owszem, może brzydka nie jestem, ale zazdroszczę kobietom o delikatnych rysach twarzy, idealnej cerze i szczupłych nogach - mi po ciąży zostało kilka zbędnych kilogramów i nie czuję się dobrze w swoim ciele, niestety. Zazdroszczę też pewności siebie i otwartości, bo uważam, że mi tego troszkę brakuje.

Gość Yarwenaa
Tego że mogą mieć własne dziecko... Resztę już mam i to całkiem hojnie zostałam obdarowana.

Gość bibulllka
Ci co pisza, ze nikomu niczego nie zazdroszcza klamia. Mysle, ze niewielka zazdrosc jest wpisana w ludzka nature, nawet jesli nie jestesmy tego swiadomi :)

Gość kasy kasy ;;;;
kasy wysokich dochodow , wlasej firmy aut i tego ze facet szaleje za kobieta swoja

Gość Małgorzata co ma fiata
Jak widzę brzydszą ode mnie z przystojnym gościem!

Gość nie ma czego zazdrościć
1. Przecież to oczywiste, że są osoby ładniejsze ode mnie. 2. Mam swojego przystojniaka. 3. mam pracę i kasę - a WSZYSTKO mi niepotrzebne, co bym z tym robiła? :-D

Gość brzydka twarz i już
o fuck... nie zazdroszczę. Urodę mam , faceta mam takiego, co mi inne zazdroszczą. kasę mam .. nie wiem.. o- moze jakimś sławnym popularności- tzn tego, ze znalazły sie we właściwym czasie i miejscu. chciałabym sobie zobaczyć jak to jest być celebrytką, hehehe tylko raz, na krótko

Gość brzydka twarz i już
bo w sumie czaami przeklinam to, ze wyglądam tak, ze ludzi obcy się gapią i myślę- a czy ja jestem sława- -nie, czy ja mam z tego zysk nie- a musze znosić te spojrzenia natarczywe facetów i niechęć (czasami) innych kobiet. Wkurwia mnie to, ze nic z tego nie mam

Gość Siemkaziomki
urda przemnie a charakter zostanie xD