Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ogrodniczka33

mężczyżni, co Was podnieca?

Polecane posty

Może być ubrana nawet w ciuchy robocze. Wszystko zależy od tego, kto to jest i co ma w głowie.

Gość Kosmita z reklamy
poka tzcyce

Gość Kosmita z reklamy
To idz do bilblioteki, tam pełno inteligentnych:D

ogrodniczka33 czy to cię dziwi, że faceta rozpala coś więcej niż fajny tyłek i piękna buźka?:)

Gość suchy jak pieprz
dzisiaj do stanu wrzenia doprowadzi mnie kształtne kobiece uda. po ponad miesiącu poszczenia boję sie że zrobię partnerce krzywdę

oj zdarza się tylko trzeba dobrze selekcjonować a nie iść na łatwiznę

U mnie nie ma reguły. Większość facetów to wzrokowcy, więc wszystkie chwyty w tym temacie działają też na mnie. Czasem wystarczą słowa, czasem zapach, a czasem cholera wie co :)

mnie podniecaja np. dziewczyny w czarnych legginsach jesli maja zgrabny tyłek może być duży oby kształtny mnie gdzieś tak do 19 roku życia kobiety wogóle nie podniecały ani tyłek ani piersi, dziewczyny były dla mnie albo ładne albo brzydkie no i patrzyłem głownie na twarz, a potem dopiero zaczeły być seksowne albo nie i wtedy zaczełem się patrzeć na tyłki i cycki a wczesniej to nic zastanawiam sie czy nie bylem jakis zapóźniony bo wszyscy mówię że gimnazjum to burza hormonów

Gość 30 tkaa
Webster, jakie to są "inteligentne posladki "? :) w ogole ciekawi mnie temat kobiecej sylwetki. ja np. do 27 roku zycia miałam spore kompleksy spowodowane moja budową ciała. mam bowiem pełne biodra, sporawy wystajacy tylek, bardzo waska talie z plaskim brzuchem i piersi w rozmarze B. zawsze wydawalo mi sie ze z takimi gabarytami podobac sie nie mogę. z wiekiem mi sie zmieniło. chyba tez jest tak ze mlodsi faceci (tacy w wieku 22-27) wolą bardzo szczupłe dziewczyny, a troszke juz starsi są bardziej tolarancyjni. a moze się mylę?

Jeśli chodzi o sylwetkę, to mnie się podoba typ "klepsydra". Np Lisica ma taką sylwetkę. Lubie zadbane, wytrenowane ciała, zachowane proporcje. Generalnie to szacuneczek dla kobiet, które urodziły dzieci i potrafiły wrócić do pięknej sylwetki.

Gość 30 tkaa
ja nie slyszałam, ot moje wlasne sposprzezenia. ale moze byc tez tak, że to wcale tak nie działa. moze jak byłam mlodsza - miałam kompleksy - i tak tez odbierali mnie faceci, teraz mimo ze nie zmienily mi sie proporcje przy zmianie mojej psychiki - faceci inaczej mnie postrzegają. :) stad moje pytanie do mezczyzn.

Gość Lubię lody
Widok rozłożystych bioder i całe dupsko od tyłu to najwspanialsza podnieta.Moja jedna z ulubionych pozycji.

skupie sie na stronie wizualno-zmyslowej, "wlasciwej" samcom tego gatunku :> : 1. ponczochy/ kabaretki + mini 2. widoczny brak biustonosza 3. zalotne krecenie pupa 4. zdecydowane, nie cierpiace sprzeciwu spojrzenie. 5. fishnet - ale to juz indoor :)

Gość emilkamalinka
Ja naleze do kobiet tej drugiej kategorii czyli tych kraglejszych. Ale wiem,ze na mezczyzn zawsze dziala to,ze patrze im prosto w oczy i nie plosze sie jak wystraszone zwierze. Moj mezczyzna ciagle powtarza mi,ze zakochal sie w moich jasnych,niebieskuch oczach...i te oczy doprowadzaja go do szalenstwa ponadto szczerosc ktora w nich dostrzega. :)

Najbardziej podnieca mnie jedna dama jak wkurvia mnie codziennie na cafe.Bez przerwy mam erekcję :D

Gość 30 tkaa
na weekend kupuje ponczochy, nie ma bata! :)

Gość Lubię lody
30-tka mówiłem już,że pończochy,szukasz potwierdzeń :) Poczytaj sobie o nich na : magia nylonów.

Gość 30 tkaa
tomekkk12321 zamierzam w nich paradować - na razie - tylko po domu, a dokładniej po sypialnii :D kurde ale nie nakręciłam. juz doczekac się nie mogę. piszcie co jeszcze was kręci! chetnie poczytam i przetestuję u siebie :)

Gość 30 tkaa
lubię, na poczatku pomyslalam ze moze na ciebie to działa, ale czy na mojego? teraz widze ze to raczej pewniak ;)

Gość wolę 2w1
,,30 tkaa na weekend kupuje ponczochy, nie ma bata!" Ja mam zawsze kilka w szafie