Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ogrodniczka33

mężczyżni, co Was podnieca?

Polecane posty

Gość Lubię lody
Nie koniecznie tylko do sypialni są pończochy.Moja chodzi w nich całe popołudnie.Wysokie obcasy,jakiś oko zrobione inaczej,kreska itd.Można cały czas zerkać i napięcie rośnie.Nie raz się tego nie da znieść i następuje atak :)

wiecie co robi z facetem widok laski w ponczochach przyczepionych do pasa, w mini i bluzce wiazanej pod biustem przechadzajacej sie po ulicy...? ja wiem, bylo mi dane doswiadczyc :)

Gość 30 tkaa
2 w 1 a ja jeszcze nie mam żadnych. nie wiem jak to sie stało? mam gorset, fikusne majteczki ale ponczoch zadnych :/ lubię: "następuje atak" oj ja uwielbiam ten moment ataku ;) wiem ze to początek mega przyjemności...

Gość lubię Jabłka
a ja kupię tą bieliznę co wczoraj tu pokazywałam i do tego też pończoszki

Gość Zullus, ?
tomekkk12321:0 tomek dobrze to ujął:0 i jeszcze rożne wariacje strojów. I jeszcze, odważny sposób myślenia o sexie:0 bez oporów:)

Gość 30 tkaa
tomek ale na ulicy? lubicie jak na ulicy dziewczyna jest tak ubrana "odważnie"? ja lubię takie igraszki ale w domu, na codzień chodzę ubrana bardzo grzecznie. świntusze w domu, co nie znaczy ze tylko ;) cześć Jabłuszko :)

dwie mozliwosci: 1. albo czujesz ze twoj kutas robi sie twardy i mokry i oblany rumiencem oddalasz sie, bo "nie wypada" 2. albo Twoje zmysly wariuja i wiesz, ze jesli nie podejdziesz i nie zagadasz, to bedziesz plul sobie w brode przez polowe swojego zycia. tak wiec zbierasz sie w sobie, podchodzisz.... a co dalej, to juz zalezy tylko do tego, jak twarde masz jaja :) mozecie sobie spekulowac ktora opcje wybralem :)

Gość 30 tkaa
tomek - wrrr :) zaluje ale musze uciekac z netu, bo bym cię jeszcze pomaltretowała dalej w tym temacie. miłego dnia wszystkim :*

Gość a ja z innej beczki :)
ja usłyszalam, ze spodnice i szpilki Facet mi powiedzial, ze jak wchodzi do mnie (firma) i widzi, ze mam spodnice i szplki (w sumie moj mundur do pracy) to od wejscia mu stoi :D w lecie nosze do tego ponczochy, bo w rajstpach mi za gorąco :) a teraz pytanko do panów jak długo można pożądać kobiety ? poznałam prawie rok temu faceta, nie jesteśmy parą, ale chemia między nami olbrzymia, spotykamy się co jakis czas i on mi wyznał, że jak tylko mnie zobaczył to do razu się podniecił, tak ma do dzisiaj, że jak mnie widzi to od razu mu staje Ile to może trwac ? prawie rok to norma? czy za dlugo?

Gość Lubię lody
No już 30-ma dość,a na pewno mokro w kroku,a i o to chyba chodzi :) Jabłuszko Ty kupuj te ciuchy i zobaczyż,że tan Twój oniemieje z zachwytu.

Gość Lubię lody
Ten stan nie mija.Jak ktoś komuś pasuje to zawsze tak będzie,ale trzeba dbać o tę sferę i ciągle próbować coś nowego dodawać.Nie martw się,że się coś może zmienić.Wiem po sobie,że nawet coś nie szczególnego stawia mojego na baczność,a już nie wspomnę o zapachach bo wiesz,że facet najpierw patrzy i widzi :) to co chce.

lubię lody ale my nie jesteśmy razem, znamy się tylko i "obchodzimy" Przyznaje się, ze jak o nim myslę to mi gorąco I kiedyś była szczera rozmowa z pieszczotami i się przyznalam wprost, że jak go widze to mi mokro :D i że często marzę o seksie z nim On też ma takie marzenia jak ja i zrobiliśmy to I SZOK ale było to tak jakbyśmy sypiali ze soba czesto, idealnie dograni itd BYLO CUDOWNIE :D i tak się tego przestraszylam, ze jest tak fajnie, ze sie wycofalam :) Myslalam, ze po sprobowaniu mnie mu przejdzie Ale nie przeszlo Dlatego sie zastanawiam ile to moze u niego trwac

Gość Lubię lody
Teraz jadę po moje cudo w naturze,ale jeżeli jutro zajrzysz to coś poszrajbujemy.Opowiem Ci jak nasza więź przez pisanie na 1000 km. się wzmacniała.

Gość 30 tkaa
30 tkaa zanim trafiła do właściwej sali (bo z tego wszystkiego pomyliła piętra) weszła do łazienki wytrzeć się :) uciekam do domu :*

Wszystkie kobiety są normalne. Wystarczy, że otrafi odpowiednio zagadać do nas. Nie musi to być erotyka. Wasze ruchy ciała, gety, słowa sprawić mogą, że facet zaczyna o Was myśleć kładąc się spać. W pracy mam koleżankę o przeciętnej urodzie. Nasze rozmowy sprawiły, że człowiek się przywiązał do siebie, Jej uśmiech, spojrzenie... Jest też tak, że nie znamy kobiety a już wiemy że ona ma "to coś"

dawniej nie rozumialam jak faceci się mogą podniecać, ale to chyba efekt tego, że sama nei spotkalam wczesniej faceta, kotry by mnei podniecal :) jak bylam mlodsza to zawsze to bylo zakochanie, teraz nie wiem czy jestem zakochana, ale na widok tego faceta to umieram Od razu jestem podniecona, mam ochote z niego zdzierać ubranie itd :D Jestem zaszokowana soba, ze taka sie okazałam Moze się jakaś wyuzdana zrobiłam albo co :/

Gość Lubię lody
To się ciesz,że Ci się na jego widok mokro robi.Możesz wtedy mieć porządne doznania.Cóż po tym,jak byś musiała smarować kremem cipę i udawać orgazm,jak długo byś wytrzymała.

no ale wiesz co jest dziwne facet niby nakrecony, podiecony itd Ja mu wczoraj zaproponowalam wspolna noc na sprawdzenie czy nadal bedzie nam tak super Odpowiedzial, ze chce i pragnie mnie Mial dac znac dokladnie kiedy to zrobimy i milczy Myslisz, ze udawal, ze sie zabawil mna, podbudowal ego i po prostu olał ? :)

Gość Lubię lody
Coś tu nie gra.W moim przypadku nie popuścił bym,ani nie zostawił swojej kobiety w takim stanie.Bezdusznik :) Powinnaś zacząć sama może by się zlitował.

Gość 30 tkaa
jakbym zaproponowała wspólną noc a On by nie podjął tematu, to dla mnie sprawa byłaby zamknięta. no way abym wyszła z taka inicjatywą drugi raz :P

Gość 30 tkaa
faceci piszcie jeszcze co Was podnieca! ja np. chętnie podszkolę się w temacie. nauki nigdy za wiele ;)