Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamdoWaspyatanie722

Czarny stolec

Polecane posty

Gość MamdoWaspyatanie722

Hej, mam do Was poważne pytanie i proszę o poważne odpowiedzi. Zauważyłam, że od 3 dni mój stolec ma dziwną barwę. Pierwszego dnia pojawiły się na nim czarne plamy, wczoraj i dziś był całkowicie czarny. Dodam, że nie przyjmuję żelaza, nie jadłam jagód ani nic, co mogłoby na to wpłynąć. Wyczytałam w necie, że to może być spowodowane krwawieniem wewnętrznym. Z tym, że mnie totalnie nic nie boli, nie mam żadnych żołądkowych dolegliwości itd. Jedynie jestem osłabiona, wczoraj omal nie zemdlałam w sklepie. Miał ktoś podobną sytuację kiedyś?

moze masz wrzody na zoladku.. albo w jakichs gornych partiach jelit krwawisz. koniecznie musisz sie przebadac..

Gość bezdzietna szczesciara
Czarny stolec swiadczy ze jest w nim krew- krwawienie nie jest swieze,tzn nie w ostatnim odcinku (odbyt, koniec jelita grubego)-krwawisz "gdzies wyzej" Oslabienie tez swiadczy o krwawieniu krew w stolcu to zawsze powazna sprawa- musisz koniecznie zglosic sie do lekarza!

Gość Izabela18
zazywasz zelazo w tabletkach ?

Gość a polacy z tego
no osłabienie bierze się z krwawienia. Pewnie jest spore. Natychmiast do lekarza !

Gość twoje zyczenie he
Dopiero co idiotko zalozylas temat o tarczycy, poznaje twoj styl pisania. Abyś doświadczyła tych wszystkich chorób o których tu piszesz !

Gość eieurtieyew
Niektórzy mają taki sposób na życie że siedzą cały dzień przed kompem, wymyślają sobie choroby i zapodają tematy na kafeterii :D

Gość aaaaaakakakak
Musze cie zmartwic, mialamndokladnie to samo w listopadzie zeszlego roku. Na zakuoach w sklepie stracilam przytomnosc, zrobilam badania krew byla tak tragiczna ze szok. Znalezli mi oo kikku tygodniach nowotwor jelita, krwawienie dosc duze bylo, ciemny stolec, dwienooeracje 3 chemie stomia na ol roku teraz zszyli jelita jakis czas temu i niby jest ok ale ja przez rok postarzalam sie o 10 lat i jestem wrakiem czlowiwka

Gość zaeerinaa
ojej