Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość assmamaaaa

Rozliczenie za prąd .amam pytanie.

Polecane posty

Gość assmamaaaa

Zdjeli licznik na starym mieszkaniu. Zaplacilam ostatni rachunek z prąd. i chcialabym wiedziec i miec potwierdzenie z energy ze mam na czysto. czy jesli zadzownie do nich z prosba o przeslanie pisma ze mam na czysto.Wysla mi? robil ktos tak kiedys? zeby jie wszylo w przeszlosci ze mam jakas zaleglosc

Gość jak to zdjęli licznik?
Możesz pisać po ludzku? Sprzedałaś mieszkanie? Rozwiązywałaś umowę? O co chodzi? Kto był wyszczególniony na fakturze jako odbiorca?

Gość assmamaaaa
poniewaz rozwiazalam umowe o dostarczenie energii. i zdjęto licznik. zapłaciłam teraz ostatni rachunek i chce mieć pewnośc ze mam juz na czysto. i chce mieć potwierdzenie na pismie.

Gość znowww
To napisz do nich pismo i poproś o wydanie zaświadczenia -ostatecznego rozliczenia na dany licznik.

Gość assmamaaaa
a jak zadzownie do nich na infolinie. tez wydacza?

Gość jak to zdjęli licznik?
Znaczy zdjęli bo zalegaliście? To idź do nich po zaświadczenie o niezaleganiu.

Gość assmamaaaa
wyprowadzilismy sie. i zdjeto licznmik - rozwiazalam umowe. i chce miec na pismie ze mam na czysto.

Gość koleżanko napisz po ludzku
Skoro umowa była na ciebie i się wyprowadzałas to żebyś ty mogła ją wypowiedzieć to musisz mieć uregulowane. Coś kręcisz.

Gość assmamaaaa
nic nie krece.

Gość kto rozwiązał umowę?
Kto wypowiedział umowę? ty czy dostawca?

Gość a nie możesz zadzwonić
na infolinię zamiast tu pisać? co to ma do ciąży i macierzyństwa?

Gość assmamaaaa
ja wypwoiedzialam umowe w zwiazku z wyprowadzka z mieszknia. mialam osatni rachunek do zaplacenia i uregulowalam. i teraz chce potwierdzenia ze mam na tamta umowe za prad na 0.

Gość nie lubię mojej teściowej
To napiszę jak to u nas wyglądało. Sprzedaliśmy mieszkanie. U notariusza w umowie było wpisane że do 15tego się wyprowadzamy. Z protokolem zdania lokalu (spisany przez agenta z pośrednictwa nieruchomości) poszliśmy do elektrowni. W protokole był stan licznika w dniu zdania lokalu. Wystawili fakturę i dopiero po jej zapłaceniu mogłam złożyć wypowiedzenie. W odpowiedzi na wypowiedzenie dostałam potwierdzenie rozwiązania umowy z informacją że wszelkie należności do dnia 15 uregulowałam.

Gość assmamaaaa
a u mnie. zlozylam wypwoiedzenie umowy. spisali stan licznika i odlaczyli licznik.

Gość nie lubię mojej teściowej
A jak przyszli odłączyć licznik to nic nie mówili? Zadzwoń na ich infolinię i zapytaj czy przyślą potwierdzenie rozwiązania umowy.

Gość gieneek 29
nic. sciagnal. podpisalam tylko. ja mam rozwiazanie umowy. mi tylko chodzi o to czy jest na czysto. zeby nie wyszlo za jakis czas ze mam do zapłaty cos.