Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani Fajer

Żadna praca nie hańbi ?

Polecane posty

Gość marcheweczka...
Ale ty masz problem, autorko widac ze nie umiesz wziac zycia we wlasne rece, lepiej siedziec i biadolic

Dokładnie moja siostra i moje koleżanki skończyły studia i pracy nie mogą znaleźć.

Gość marcheweczka...
Wieksxosc kierunkow w zaku sa darmowe wlasnie

Gość agaagagagagagga
hej to ja A..... czemu mnie zablokowalas? nie dalam rady odpisac w nocy

Gość alpia
Poszukaj liceum zaocznego, ale pewnie rozpoczniesz jak cos we wrzesniu wiec do tego czasu pracuj. Rozumiem ze ciezko jest z praca, ale sie nie zalamuj, postaraj sie o prace sprzataczki zeby miec cokolwiek, a w miedzy czasie szukaj innej. Przeciez nie musisz sie oglaszac nikomu ze sprztasz, to i tak lepiej o tobie swiadczy niz siedzenie w domu i jic nie robienie ;) szkoda ze nie mialas wsparcia w kwestii edukacji ale dobrzenze chce dzialac, zmotywuj sie i do roboty bo cale zycie przed Toba! Jak bedziesz ciezko pracowac to za 2 lata wszystko sie wyprostuje i bedziesz innym czlowiekiem. Powodzenia!

Gość alpia
Poszukaj liceum zaocznego, ale pewnie rozpoczniesz jak cos we wrzesniu wiec do tego czasu pracuj. Rozumiem ze ciezko jest z praca, ale sie nie zalamuj, postaraj sie o prace sprzataczki zeby miec cokolwiek, a w miedzy czasie szukaj innej. Przeciez nie musisz sie oglaszac nikomu ze sprztasz, to i tak lepiej o tobie swiadczy niz siedzenie w domu i jic nie robienie ;) szkoda ze nie mialas wsparcia w kwestii edukacji ale dobrzenze chce dzialac, zmotywuj sie i do roboty bo cale zycie przed Toba! Jak bedziesz ciezko pracowac to za 2 lata wszystko sie wyprostuje i bedziesz innym czlowiekiem. Powodzenia!

Gość a podpisywałaś coś
To chcesz całe zycie robic jako sprzątaczka albo inna fizyczna? :P Rzeczywiście już na starcie rpzekreslasz swoje życie. Kto Cię bedzie chciał? CHyba jakiś prosty chłop czy robol, kóry Cię bezie tylko rżnał i lał przy każdej okazji :(

Ona nie narzeka. Ja w ciągu 3 tygodni wysłałam chyba z 500 CV i brak odzewu.

Gość mądralla...
Katja-w jakim mieście szukasz?

Gość agaagagagagagga
odblokuj mnie na gg noo

Gość liceum nic ci nie da idz
do technikum albo szkoly zawodowej, jak juz., zdobądz konkretny fach. A prace wez, lepsza taka,niz zadna.

Gość marcheweczka...
Sory ale szukanie pracy typu dupa przed komp i tylko opcje wyślij to kiepska forma. Szukania robia tak tylko total leniwce ktorym nie zalezy na pracy

Ja na sprzątaczkę się nadaje tak samo na kelnerkę,barmankę,opiekunkę do dzieci. Głównie to szukam pracy na produkcji lub w sklepie. Chętnie bym zrobiła kurs kosmetyczny lub BHP.

Gość Pani Fajer
taaaaa.... chodziłam do liceum i mam pare przedmiotow zaliczonych ale nie pokazalam sie tam od wrzesnia i nie wiem... mam jeszcze szanse wrocic tylko bede musiala zaliczac 1 polrocze a czy mozna jeszcze tego nie wiem

Gość alpia
Katja- mi by bylo wstyd jak cholera ze siedze u rodzicow na garnuszku w wieku 27 lat, jak sie chce to mozna, ja juz w gim i liceum roznosilam ulotki, hostessowalam, zbieralam truskawki, po 18nastce uczylam sie i pracowalam w sklepie spozywczym, a tez i sprzatalam, teraz jestem na studiach i nie pracuje bo mam oszczednosci, a kierunek jest trudny wiec skupiam sie na nauce i zdobywaniu doswiadczenia, czesc wakacji pracuje. Podsumuwujac czym ty sie zajmujesz dniami???

Nie wszędzie przyjmują od nas CV bezpośrednio. Są firmy, które nie życzą sobie , aby ktoś niepożądany przychodził z ulicy. Dlatego forma wysyłania CV przez Internet jest dla nich bezpieczna.

Gość Pani Fajer
pracy nigdy nie znajde :( Marcheweczka - to gdzie mam iśc szukac tej pracy? bylam na bezrobociu a tam tez mi nie dadzą bo mojej kolezance po technikum nie dali.. a co dopiero mi ??

Nie wszędzie przyjmują od nas CV bezpośrednio. Są firmy, które nie życzą sobie , aby ktoś niepożądany przychodził z ulicy. Dlatego forma wysyłania CV przez Internet jest dla nich bezpieczna.

Gość agaagagagagagga
PANI FRAJER- jestes? o co sie obrazilas???????????

Gość alpia
Pani frajer lec do szkoly! Nie masz kolezanki zeby sie u niej zatrzymac? Mieszkajacej blizej szkoly? A w szkole wytlumacz wszystko i popros o szanse, szkoda zebys zycie zmarnowala

Gość Pani Fajer
Ja - niczym. Chce powrocic do skzoly ale nie wiem czy dam radę, wstyd mi przed wszystkimi (bo pare osob mnie tam zna) hmm... Marcheweczka - to gdzie znalezc prace ? \bylam na bezrobociu ale i tam nawet nic nie ma, mojej kolezance po techniukm tez nie znaleźli...

"mam 19 lat i jestem nawet ładną dziewczyna bez szkoły" avco ma piernik do wiatraka? W sensie, że jak jesteś ładna to prędzej pracę znajdziesz? Może i tak jest ale wykształcenie jakieś by się zdało mieć.

Gość Pani Fajer
taa... bo wstyd ze ladna dziewczyna tak niszczy zycie. Chcialabym inaczej i to zmienic ale boję się czegoś.. mam straszną blokadę iśc do skzoły (gdzie ostatnio byłam we wrzesniu - straszna siara )

Gość agaagagagagagga
ok to się obrażaj i blokuj nie wiem o co...nie dość że ktos chce Ci pomoc to ty fochami rzucasz,czesc. Aga

Gość alpia
Zgadza sie, ale czynnie tez mozesz sszukac pracy, wydrukuj cv i w droge, pytaj po sklepach COKOLWIEK masz 27 lat! Internetowa droga szukaja zazwyczaj ludzi wyksztalconych tak by mogli przejrzec wyksztalcenie, zdolnosci i wybrancow zaprosic na rozmowe. Pani frajer jak jestes ladna to z checia Cie zatrudnia w sklepie, pubie, klubie, ja pewnie dostalam prace w sklepie i pubie za ladna twarz wiec masz przewage

Nie jestem na garnuszku u rodziców. Pracowałam kiedyś, ale przyszedł kryzys i ludzi masowo zwalniali. Mając 15 lat zaczęłam pracować jako praktykantka w szkole. W weekendy i wakacje lub ferie zdarzało się, że szłam na praktykę. Dorabiałam też u takiej miłej pani krawcowej znajomej mojej mamy. Po ukończeniu szkoły zdarzyła się tragedia w moim życiu. Miałam przed ponad rok depresje. Jak się otrząsnęłam pracowałam przed prawie 2 lata w cukierni, później przed prawie 2 lata w pewnej firmie na produkcji.

Gość alpia
To nie zadna siara to odwaga zeby wrocic i przyznac sie do bledu wiec nie rozmyslaj nad tym, miej w dupie co ludzie pomysla bo w kwesti znajomych ( jezeli wstyd ci przed nimi) to wiedz ze znajomi przychodza odchodza, za rok zapomna, a Ty ukonczysz szkole

Gość Pani Fajer
A skąd jesteś? Hm ja chyba mam teraz depresję bo siedzę już dlugo w domu i nic sobie nie potrafie załatwić.. czuję się bezradna

Jeszcze jakiś czas temu można było coś dorywczo znaleźć teraz nawet z tym jest kiepsko. Najmilej wspominam pracę na produkcji myślałam , że dostanę umowę na stałe. Dobre były zarobki,bony na święta. Wysłałam już klika CV do tej firmy chce tam wrócić, ale jakoś mnie nie chcą ponownie zatrudnić. Byłam dobrym pracownikiem praktycznie w ogóle nie chorowałam.