Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani Fajer

Żadna praca nie hańbi ?

Polecane posty

Gość alpia
A wiec przepraszam katja nie znalam historii, wyciagnelam wnioski z twojego pierwszego posta

A czemu nie chodzisz do szkoły? Boisz się, nie chce Ci się uczyć czy jak? Alpia za ładną twarz? Szkoda, że w moich okolicach to nie działa w ten sposób :D

Jestem z małopolski mieszkam ponad 2 godziny od Krakowa. Szukałam pracy w Krakowie, ale tam wolą zatrudnić studentów. Tak im wygodniej. W sumie to mogłabym się tam przenieść , gdybym coś znazła.

Gość Pani Fajer
ta tylko cieżko jest mi wyjśc z domu.. boję się i dostaję nerwicy jak myślę ze mam gdzieś jechać ;(((

Jakby była praca to nawet do Gdańska mogę się przeprowadzić :D Tylko nie zagranice. Tą opcje od zawsze odrzucam.

Gość Pani Fajer
tez mieszkam jakies 60 km od krakowa. Tez chciala bym tam zamieszkac, byloby o wiele prościej coś znaleźć

Nie jestem leniwą osobą wysyłam CV i , gdzie się da. To wina pracodawców , którzy mnie nie chcą zatrudnić.

Gość Pani Fajer
mnie tez nie chca a ciagle wysylam to dzisisaj dzwonilam o sprzątanie. A ty katija jakie masz wyksztalcenie???

Gość ludzie, czy wy uwazacie
ze nie powinnoybyc zawodu spraztaczki? a kto ma te biura itd sprzatac? Jaka hanba ? czy Polki maja sprzatac tylko za granicą?, a w Polsce ma byc syf? Wez prace , sprzataj dobrze i dokladnie, to bardziej pozyteczne i godne szacunku niz bycie na silę mgr dmuchania bombek po Wyzszej Szkole Niewiadomoczego w Pcimiu Dolnym.

Gość alpia
Haha tak zeby samej siebie nie oszukiwac to mysle ze do sklepu przyjal mnie bo jestem ladna (pw tym samym czasie przyjal inna ladna, ktora wysiadywala u niego w gabinecie, raz chcial mnie zaprosic ale widzial moje nastawienie ze chyba bym mu jeb.nela zanim weszla tam i zamknela drzwi za soba, odpowiadalam opryskliwie hah mloda bylam ;p) a do sklepu potrzebni sa silni mezczyzni do dzwigania wiec wiadomo byloze zatrudnia nie myslac praktycznie. Do pracy w pubu zostalam zapytana od samego szefa ( wszyscy pracownicy byli atrakcyjni) a rozmowy nawet mi nie zrobil tylko przyjal, zdziwilam sie. Mogl mnie zatrudnic bo stwierdzil ze jestem komunikatywna, nie tylko ladna, bo czesto stalam przy pubie bo tam byl moj przystanek i tak sobie dzien dobry zaczelam mowic, raz pogadalismy i tak. :) szczescie w sumie mialam bo sporo cv przychodzilo i ludzie chcieli tam pracowac

Ja mam alergie na detergenty nie mogę pracować jako sprzątaczka, a do tego te rękawiczki, po których też mam wysypkę. Ja jestem z zawodu cukiernikiem przemysłowym( z dyplomem czeladnika z prawem do przyuczania tego zawodu)

W sumie to bym mogła sama cukiernie otworzyć ,ale wolę pracować u kogoś. Iść na 6 godzin ( tylko tyle mogę pracować) porobić, co trzeba i do domu o 14.

Alpia to dobrze trafiłaś w sumie. U mnie pracy nie ma, czy to ktoś ładny czy brzydki, z wykształceniem czy bez :) Od czasu do czasu pojawi się ogłoszenie, zaniesie się to cv a na koniec okazuje się, że pracę dostała osoba która jest znajomą kogoś tam a ogłoszenia to przykrywka, że niby kogoś szukają ;)

msalice17 zgadzam się z Tobą jak nie masz znajomości to trudniej znaleźć pracę.

Gość agaagagagagagga
katia a Ty cukiernikiem jestes?