Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pablitka

telefon w prezencie?

Polecane posty

Dostalam telefon bez umowy w heyah. Zaplacilam lacznie z kurierem 21zl. Nie rozpakowalam jeszcze. Chcialabym dac go w prezencie gwiazdkowym mojemu przyjacielowi z ktorym kiedys bylismy para i nie ukrywam ze nadal cos do niego czuje i mi na nim zależy. Przyjaznimy sie teraz,mamy staly kontakt. Czy wypada dac mu taki prezent? Czy lepiej tradycyjne skarpetki lub zapalniczke?

Gość anyżeq1111
ja bym mu dała coś mniej zobowiązującego, mógłby sie głupio poczuć dostając tak drogi prezent

Czyli jednak te skarpetki? Myslalam o tym telefonie bo mi nie jest potrzebny a on ma stare padlo i czesto dodzwonic sie do niego graniczy z cudem bo bateria mu nie trzyma. A w sumie ja zaplacilam niewiele,tyle ze on o tym nie wie

Gość anyżeq1111
A jak ty bys się czuła gdybyś wiedziała, że dostałaś od chłopaka któremu się podobasz bardzo drogą rzecz i wiesz, że nie odwzajemnisz jego uczucia. Ja bym to odebrała jako próbę przekupienia moich uczuć :)

Hmmm nie wiem sama. Chlopakiem juz dawno nie jest,oboje jestesmy po 30. Ale przyjaznimy sie,wiec czy telefon to za drogi prezent dla przyjaciela? Nawet takiego ktory kiedys byl partnerem.