Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elizabet1947

Na Problemy Zdrowotne - Naturalne Suplementy

Polecane posty

Gość gość
Mnie powoli dopada jesienna chandra.... zamiast zajac sie praca i innymi obowiazkami mam problem z podniesieniem sie z lozka i ze spedzeniem produktywnie dnia.... co robic?:(

Gość gość
Zanim zaczniecie brać jakiekolwiek suplementy diety bazujące na ziołach, warto odwiedzić lekarza medycyny naturalnej, który zdecydowanie dokładniej określi wasze potrzeby. Z pewnością będzie to zdrowsze i bezpieczniejsze dla Waszego organizmu. Sam wielokrotnie korzystałem z porad sprawdzonych specjalistów, dlatego jeśli macie zażywać lekarstwa to skonultujcie to z lekarzem pracującym w www.activummed.com

Gość Karula33
Ja tam swoje suplementy kupuje w maxisuplementy.pl i jestem bardzo zadowolona. Skuteczne i nie aż takie drogie jak widziałam w sklepach...

Gość gość
Jeśli chcecie się poradzić, zadać pytanie w tematyce zdrowia, lub po prostu chcecie komuś rozjaśnić wątpliwości zdrowotne to polecam portal medyczny http://sanitera.pl

Gość gość
Mnie też dopadła jakaś niechęć do wszystkiego i osłabienie straszne, od pażdziernika tak mialam , wiecie po czy mmi przeszło ? po suplemencie który zaczełam brać w zwiazku z osteoporozą http://sklep.alg-borje.pl/pl/p/Kalktabletter-tabletki-zawierajace-wapn-500-szt./82 więc moze to prawda że niedobór wit D byl przyczyna bo w tym preparacie jest własnie wit D3, wapń i magnez

Gość gość
Z naturalnych suplementów najlepiej zakupić błonnik jabłkowy - przy zdrowym trybie funkcjonowania idealnie wpływa na gospodarkę organizmu. Dostępny w Aptece pod Smokiem.

Gość gość
Jestem za! Błonnik jabłkowy, bądź owsiany najlepszy przy zdrowym trybie życia. Również zamawiałam na www.aptekapodsmokiem.pl