Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marussiaa_a

Pierwsza wizyta w domu chłopaka- w święta! :(

Polecane posty

Gość Marussiaa_a

Pomooocy! Mam ogromny stres, nie wiem jak się zachowac, jak ubrać... Otóż: w święta po raz pierwszy mam odwiedzić mojego chłopaka u nigo w domu. Ma być sporo osób, cała jego najbliższa rodzina się zjedzie na święta (brat, siostra, siostra z narzeczonym, mama, tata). Mieszkamy 60km od siebie. On po mnie przyjedzie i pojedziemy do niego. Nigdy tam nie byłam, nie wiem o nich nic poza tym jak mają na imię. Nie wiem czy jego rodzice mnie zaakceptują. Boje się, że jego tato w trakcie rozmowy poruszy temat wiary. Ja jestem ateistką, pochodzę z niewierzącej rodziny i to dla mnie bardzo drażliwy temat. Rodzina mojego Lubego jest wierząca-praktykująca. On tak jak ja nie wierzy, więc z nim się dogaduje świetnie. Ale co będzie z rodzinką... ? :( Doradźcie, co zrobić aby jak najlepiej się zaprezentować. Najgorsze jest to, że raczej nie będziemy mieli z ukochanym możliwości zmyć się do jego pokoju po krótkiej rozmowie. Szykuje się dłuuugi obiad i rozmowy przy stole... Wyprzedając pytania: ja mam 18 lat, on 23 :)

Gość bhamber
Nie tylko, pewnie na pasterkę cię zabiorą do kościoła...

Gość Marussiaa_a
nie no to nie będzie w Wigilie, więc Pasterka odpada hehe :)

Gość mamamamaaaasghagsgdysd
dasz rade.ja 1 raz spotkalam sie z rodzicami mojego w zeszle swieta bozego narodzenia. i cale siweta spredzilismy u nich. a najgorsze ze cale swieta mialam ostra biegunke. i co chwila na kiblu.

Gość Marussiaa_a
poradźcie coś nooo.. :(

Gość poruszenie_W_bokserkach
haha ale co? :D

Gość ewentualna
ojej jak ja nienawidzę takich oficjalnych spotkań ja i mój mąz po prostu się odwiedzaliśmy w domu a to spotkałam jego mamę, a to tatę brata poznałam na jego ślubie i tak stopniowo jakoś a nie z grubej rury, naraz wszyscy ale nie martw się, na pewno cieszą się, że Cię poznają i jeśli nie jest to jakas patologia to doskonale wiedzą, że się stresujesz i będą mili ewentualnie wypij kielona przed na odwage hehe ;)

Gość ewentualna
ps, ubierz się ładnie, świątecznie, ale nie przesadź np. czarne rajstopy, dłuższa spódnica, sweterek jakiś żadnych dekoltów, kolczyków w nosie, mini zaraz pod tyłek itd. - takie rewelacje zostaw na czas gdy Cię już poznają lepiej :P

Gość Marussiaa_a
Mój mi mówi, żebym się jakoś zbytnio nie stroiła, kolczyka z wargi też żebym nie wyciągała.. żeby było naturalnie, a nie jakaś szopka udawana. Tak by było dla mnie najlepiej. jeansy, jakiś luźny sweter i ładnie wyprostowane włoski. Ale z drugiej strony pasuje wlasnie jakos swiatecznie.. pewnie jakąś kiecke uhh... ;

Gość brajan
oj tam - luzik. Wiesz co? Najważniejsze, żeby to były białe święta, więc pamiętaj chapnąć dzidy wszystkim obecnym mężczyznom. Zacznij od głowy domy. Spusty ochoczo przyjmuj na włosy - będziesz wyglądać niczym ośnieżona choinka. ot i cały przepis na udane święta. hoł, hoł, hoł :)

Gość Marussiaa_a
brajan, żenada.. -_-'

Gość uhahaha
Brajan swietny jestes :D

Gość Przemyslaf211
brajan dobre :D ja bym radził strzelić sobie jednego na odwagę a jeśli nie to stres powinien rozpłynąć się już na samym początku rozpoczęcia imprezki... :) Myślę że napewno nie będziecie ciągnąć długich rozmów przy stole :p jeśli się sterujesz to powiedz to chłopakowi :p trochę porozmawiacie i zajmiecie się sobą .

po co się nakręcasz ! będzie dobrze bądź sobą ubierz się stosownie do okazji i ludzi których spotkasz i tyle będzie dobrze hm... ja jakoś się nie stresowałam poznałam ich latem po prostu mój chciał podjechać do domu po coś już mieszkaliśmy ze sobą i akurat rodzice brat z dziewczyną

Gość Marussiaa_a
dzieki, zobaczymy jak to bedzie...

Gość wypada cos zabrać
może upiecz ciasto i kup kwiaty.

Gość Marussiaa_a
też o tym myślałam.. tylko, żeby tego nie odebrali jak jakieś podlizywanie się ;/

Gość gość
Ubierz się prosto i elegancko Zależnie od tego , co lubisz. Jeśli lubisz spódnice , czy sukienki, to wystąp w sukience, choć niekoniecznie czarnej, nie idziesz przecież na pogrzeb. Jeśli uznajesz tylko spodnie, to odpuść sobie dżinsy, możesz je nosić w każdy inny dzień, postaw na jakieś fajne w kant.