Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem.......

Dalibyście negatywa za takie coś?

Polecane posty

Gość nie wiem.......

Kupiłam ciuch na allegro u osoby prywatnej, miał być noszony tylko kilka razy, w stanie idealnym. A przyszło ubranie śmierdzące papierosami, dziurawe kieszenie, nadprute w paru miejscach, guziki ledwo się trzymają. Ja bym się wstydziła takie coś wystawić na aukcji. Będę musiała to poprawić, zaszyć dziury, ale czy dać negatywa?

Gość julka19x
daj neutral

Gość nie wiem.......
a ona da mi negatyw wtedy i co?

Gość czego się boisz głupia
Jak Ci wystawi negatywa, ładnie na niego odpowiesz opisując sytuację. A co strasznego w negatywie, raka od niego dostaniesz?

3 negatywy podobno mozna miec i dopiero nie bedziesz mogla korzystac z konta.. ja bym dala negatywa.. no bo bez przesady !

Gość nie wiem.......
dzieki za odpowiedzi, poczekam jeszcze troche, zszyję te dziury, zaszyje guziki zanim odpadną, wypiore bo smierdzą papierosami, wyjde w tym na ulice i zobacze jak sie bede czula i wtedy dam komentarz albo i nie... ale nie rozumiem jak mozna tak klamac, przeciez to ewidentne oszustwo i widac, ze ciuch uzywany i to chyba caly sezon.

ja bym to wywaliła a nie cerowała;/ Nie rozumiem po co z siebie żebraka robisz... Przyszło takie trudno daj negatyw a szmatę wywal.. albo naprawiaj:D

"3 negatywy podobno mozna miec i dopiero nie bedziesz mogla korzystac z konta.. ja bym dala negatywa.. no bo bez przesady !" zanim zaczniesz pisać na dany temat to go poznaj. a nie plotki rozsiewasz... nie ma żadnego limitu na negatywy. bo czym innym są 3 negatywy dla osoby która ma ogólnie 3 komentarze, a co innego 100 negatywów dla osoby która ma 50 tysięcy komentarzy. allegro publikuje procentową statystykę pozytywnych komentarzy. poza tym znaczenie ma także z jakiego powodu sa te negatywy. czy ktoś dostał inny kolor gratisowego długopisu niż w opisie aukcji? czy może nei otrzymał towaru 3 mies po zapłacie towaru?

Gość czego się boisz głupia
do piggy: pomyliłaś negatywy z ostrzeżeniami. Ostrzeżenia max 3 i Allegro zawiesza konto. Negatyw to po prostu opinia nt transakcji i ich ilość nie skutkuje zawieszeniem konta (możesz mieć więcej niż 3, pod warunkiem że są tam również pozytywne opinie).

Gość fritz nie powiem jaki nr
3 negatives can be said to have, and only you can not use the account .. I would far negative .. no because no exaggeration!

say it normally

'm anormally