Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przemyslaf211

Moja historia miłosna... ;)

Polecane posty

Gość Przemyslaf211

Zaczyna się już dość wcześnie bo około 1997 roku kiedy to będąc małym chłopcem w wieku 6 lat pierwszy raz poszedłem do miejscowego przedszkola . Zestresowany całą sytuacją, rozpoczynając nowy rozdział w życiu , ze strachem w oczach przed chwilą kiedy miałem zostać sam wśród rówieśników których w większości jeszcze nie znałem byłem bliski płaczu :-O lecz stało się inaczej . W chwili podczas której mój strach sięgnął apogeum , bliski wybuchu płaczu wśród 15sto osobowej grupy ujrzały ją ! Jak na 6latka byłem dość niski ona przerastała mnie o jakieś 3 cm. Była śliczna malutka brunetką z pięknym uśmiechem któremu uroku nie pozbawiał brak jedynki :) widok ten sprawił że strach który we mnie kipiał niczym woda w czajniku przed gwizdnieńciem rozpłyną się jak mgła... spokojny jak nigdy przed tym momentem wpatrywałem się w nieziemsko uroczął małą brunetke której widok wśród pozostałych dzieci wprawiał mnie w zachwyt. Gdy pani wychowawczyni zaczęła sprawdzać listę obecności z zniecierpliwieniem czekałem aż słyszę jej imię które zresztą później nie jednej nocy wymawiałem w głębokim śnie w którym miałem obraz tej ślicznej małej brunetki z tym jej jakże cudnym i uroczym uśmiechem... Tak oto rozpoczęła się moja historia miłosna która ma swój ciąg dalszy. Pisze to szczególnie dla siebie także głupie komentarze sobie darujcie 🖐️

Gość ole olek
to pisz w zaciszu swojej nory,bo faktycznie bzdety takie,ze kurwa jego mać

Gość Przemyslaf211
A kto Ci to każe czytać ? :-O

Gość ole olek
jak juz tu siedzę to czytam,a jak chciałeś błysnąć wypocinami to trzeba było na kartce spłodzić te swoje gnioty i pochwalić sie sasiadom albo kogo tam masz w poblizu

Gość Przemyslaf211
Czytałeś ostatnie zdanie ? Pisze to głowie dla siebie . I muszę Cię martwić pajacu... Będzie ciąg dalszy :D