Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdiagnozowana

Chyba mam jakąś chorobę psychiczną

Polecane posty

Gość Apasz25
Była do wzięcia, Czekała na księcia Aż trafił się adorator z Sex-shopu wibrator Taka, stara prawdziwa fraszka :) Pozdrawiam stare panny :)

no i niech ci stara dobrze wyprasuje koszulki zebys dobrze wygladal jak idziesz inna posuwac ,jeszcze niech ci jakies dobre perfumy zafuduje,bo te kobitki syfu nie biora jak twoja .

Gość Apasz25
Przecież ma wibrator ...i taniec w mieszkaniu :)

Gość kasia kasia kasia
no i..zleciały spadochrony

Stara Panna z wyboru to madry wybor,bo nie ma w czym wybierac ,lepiej wybrac siebie,to zawsze dobry wybor.

Jedni wolą wolność, inni więzienie. Ty wolisz wolność i ok. Jak ci się znudzi to zawsze możesz to zmienić. Każdy ma swój świat. Po co się przejmować.

Gość niezdiagnozowana
Witajcie :-) nie ruszają mnie teksty typu stara panna :-D i co w związku z tym? :-D Mój stan cywilny to panna , no i co? jaki z tego morał? czy nie wiesz, tylko po rpostu pierniczysz głupoty , które ciągle gdzieś słychać w otoczeniu? czym się różni stara panna od panny?już pisałam , ze mam w nosie co jacyś ludzie o mnie myślą. Żyję tak, zeby mi było dobrze i mam gdzies, ze nie wpasowuję się w rolę jakiej byście sobie życzyli ;-) Własnie wróciłam z basenu, potem była joga, a teraz słucham muzyki, piję koktajl owocowy i wpadłam do Was na chwilkę :-) Miłego wieczoru :-)

Gość niezdiagnozowana
aa Lusy pytała o seks. Nie brakuje mi seksu z facetem, a poza tym dla 50g kiełbasy nie opłaca się brać całego wieprza do domu.

Gość niezdiagnozowana
;-)

Gość 7999bbb
przestan sobie wmawiac chorobe.skoo jestes zadowolona z zycia to super,pamietaj ze zyjesz dla siebie a niedla kogos i tym sie kieruj i nie wmawiaj chorob

Gość niezdiagnozowana
no ok, rozumiem :-) moje wątpliwości zostały rozwiane :-D dzięki za diagnozę ;-) podniosłam, bo miałam nadzieję, ze wpadnie dziś kasia kasia