Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjjjkkkkjjjj

DO OSÓB KTÓRE MAJĄ TATUAŻ/E

Polecane posty

Gość jjjjjjkkkkjjjj

Ile ich macie ? W widocznym czy ukrytym miejscu ? Duże, małe ? Co na to Wasze otoczenie ?

Gość Akacja:P
mam po obu stronach w dole brzucha po 3 lapki ktore schodza w dol:P chlopakowi sie podoba rodzice nie wiedza o jego istnieniu do dzis:D

Gość jjjjjjkkkkjjjj
Zapytałam z czystej ciekawości.

Gość dwa jedne na stopie drugi
z tyłu na plecach, oczywiście że dla siebie zrobiłam

Dwa małe na łopatce, mały na nadgarstku. Na łopatce raczej niewidoczny (rzadko noszę koszulki na ramiączkach), na nadgarstku - owszem. Co sądzi otoczenie? Nie wiem, nie pytałam :D Mnie się podobają ;)

Mam na kostce nutki. Wszystkim sie podobaja. Mnie szczegolnie. Delikatne. Ale przeznam ze bolalo

Gość dffffffffffffffffff55555555555
agnieszka - ten tatuaz piorko maja dwie moje kolezanki, to wzor z neta pewnie kilka tysiecy innych lasek go ma - moglas zrobic cos bardziej oryginalnego, zenada

Gość kikkkk
Ja mam dwa - jeden na nadgarstku na lewej ręce - grafitowo-biały, na drugiej ręce kolorowy - oba są wg. mnie subtelne i delikatne. Jednak moi rodzice z którymi notabene nie mieszkam i jestem dorosłą, samodzielną osobą jakoś nie potrafią się z tym pogodzić :P . I mówią, że mi odbiło :classic_cool: . Reszta rodziny chyba nawet nie wie, że je mam, znajomi reagują ok.

jak bedziesz sobie robic tatuaz to sama sobie bedziesz wybierac, wiec w moje sie nie wtracaj. poza tym to wzor byl w zbiorach faceta u ktorego robilam tatuaz na necie nie szukalam bo bym miala leb jak sklep.

mam dwa jeden na dole pleców, w okolicach prawej nerki a drugi na wewnętrznej stronie nadgarstka

Gość englishmimimmi23
kill me at first if you will fucking not only my ass co to niby ma znaczyc??? bo gramatycznie poprawne to za nic nie jest. brawo, jedz na wakacje i swiec anglika po oczach wiesniactwem

Jeden na plecach. Sam go narysowałem i zaniosłem do tatuażysty. Wszyscy znajomi widzieli, nie wszystkim się podoba :)

>englishmimimmi23 "kill me at first if you will fucking not only my ass co to niby ma znaczyc??? bo gramatycznie poprawne to za nic nie jest. brawo, jedz na wakacje i swiec anglika po oczach wiesniactwem" Bo to ciemniaku ma nie być poprawnie gramatycznie :D I dlatego jest na dupie a nie na czole!

Gość englishmimimmi23
to co chcialas tym wyrazic skoro nie ma sensu to zdanie? co to ma oznaczac?

Ten tatułaż ma długą historię i równie boskie zakończenie. Wybacz... od lat nie mieszkam w Polsce i nie mieszkam w Anglii, ale ten tatułaż na tyłku mają wszyscy z naszej dawnej "paczki" i w tej paczce był nawet amerykanin :D Było pytanie o tatuaże i jakie to napisałam, a że niektóre tatuaże są dla innych bez sensu i dziwne, nie znaczy że dla właściciela sensu nie mają :D

Gość englishmimimmi23
no ok, spoko, myslalam, ze kolejny tatuaz tlumaczony w translatorze. uwierz mi widzialam ludzi co tak robia.

Gość aliszia255555
ja mam trzy. jeden pod majtkami ;)

To tylko jedno z miejsc, w którym spałem idąc ze Świnoujścia :)

Gość Lewiatan po tuningu
Agnieszka śliczna jesteś

Hahaha, no i właśnie :D Na oko wielu ludziom tatuaż Lomu może wydawać się bez sensu, ale jak widać ma ogromny sens :D Dlatego też nie każdy tatuaż musi mieć sens dla innych a jedynie dla właściciela :D Tak samo jest z moim tatuażem na tyłku :D

Gość Lewiatan po tuningu
Ten tatuaż oznacza, że lubisz anal?