Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamo babcia

18letnia córka urodziła dziecko!!!!

Polecane posty

Gość mamo babcia

Teraz my z mężem chcemy to dziecko zaadoptować. Bo to wstyd przed ludźmi że ona w tak młodym wieku zaszła w ciąże, oczywiście swojemu chłopakowi z biednej rodziny nic nie powiedziała. Ja i mąż zabroniliśmy jej tego. Już postanowione, córka musi studiować prawo, ja jestem dla otoczenia gospodynią domową a mąż jest dość znany w naszym mieście. Nie możemy sobie pozwolić na taki skandal.

Gość chyba na łeb upadłaś
18 latka to już stara doopa. Palcem bym takiej babciny nie dotknął :-o

Gość no i dobrze jest
a jakie pytanie?

Gość Kratkostajny
szajskie prowo

Gość mamo babcia
Jak to zrobić by córka nie chciała się wiązać z tym chłopakiem. Mąż powiedział że nie wyraża na to zgody bo nie zamierza utrzymywać jakiegoś pasożyta. Chłopak córki jest 2 lata starszy, nie studiuje, narazie pracuje na stażu w zakładzie samochodowym i zarabia jedynie 7 stówek na miesiąc.

Wstyd mi się do tego przyznać, ale moja 17 letnia kuzynka za parę miesięcy zostanie matką. W lutym bierze ślub cywilny za zgodą jej rodziców. Cała rodzina jest w szoku nikt sobie z tą sytuacją nie daję rady. Ja byłam przez kilka dni na tabletkach uspakajających. Taka młoda i zmarnowała sobie życie przez własną głupotę. Nigdy takiego przypadku nie było w rodzinie.

przestań gadać takie głupoty, zajmij się czyms pożytecznym, lepszym niż pisanie durnych prowokacji

Gość bursztynka
Co Wy za patologię szerzycie!!!???? Zamiast córce pomóc, w wychowaniu dziecka, i wspierać związek tych dwojga,skazujecie ją na wyrzuty sumienia. Przecież ona już niedługo będzie dojrzalsza i na pewno będzie żałowała tego,że pozbawiła ojca dla swojego dziecka, tym bardziej jak byli ze sobą szczęśliwi. Ty jako matka powinnaś pomóc córce,a nie wyrządzać jej krzywdę, w ogóle kojarzy mi się z tą sytuacją lektura szkolna"Moralność Pani Dulskiej" wszystko aby tylko w domu,4-ścianach,bardziej interesuje Cie co ludzie powiedzą,niż szczęście własnego dziecka, Żal :\

Ja też się buntowałam miałam chłopaka w tym wieku, ale nie wpadłam z nim. Cóż za młodzież.

Gość bursztynka
Różne sytuacje się zdarzają, ale po to się ma rodzinę,zeby móc na niej polegać, co z was za ludzie??? Wstyd to będzie wam potem, ze staliście z założonymi rękoma i rąbaliście tyłek za plecami :/

Gość debi
Przekażcie córce wyrazy współczucia...że ma takich rodziców. Zero wsparcia. ;/ może ona kocha tego chłopaka i chce z nim być? jesteście egoistami, martwicie się tylko o własną reputację. i tego bym się bardziej wstydziła na waszym miejscu. może was to zaskoczy...ale w życiu pieniądze nie są najważniejsze.