Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak wam mowie ja.

Młodzi faceci do 30 lat są nudni i nie mają nic do zaoferowania

Polecane posty

Gość tak wam mowie ja.

może poza ładnym cialem . Tak myślę. Nie mają żadnych aspiracji poza silką i waleniem konia. A potem dziwią się że taki podstarzały 40- latek odbija im dziewczynę. Sorry chłopaki, ale wasza umiejętność prowadzenia ciekawej rozmowy oscyluje na poziomie gimnazjalisty 🖐️.

Gość tak wam mowie ja.
Nie macie wyzszych potrzeb, taka prawda.

Gość gość urodzinowy 28
to może powiedz mi na jaki ciekawy temat mógłbym z Tobą podyskutować? Interesujesz się polityką? A może np o programowaniu mikrokontrolera porozmawiamy? Przykro mi to mówić ale gdy poznaję dziewczynę to raczej ma duzo do powiedzenia o tym co kolezanka dzis ubrała albo jaki klient przyszedł zrobić zakupy.

" Sorry chłopaki, ale wasza umiejętność prowadzenia ciekawej rozmowy oscyluje na poziomie gimnazjalisty ." x x cóz, zarzucasz młodszym facetom że nie potrafią prowadzić ciekawej rozmowy. już samo takie stereotypowe patrzenie przekreśla ciebie samą jako partnera to intelektualnej rozmowy. potrafisz dyskurować np o prawie saya? o energetyce atomowej? o demokracji i monarchiźmie? x x poza tym rozmowa... rozmawiać to ja sobie moge z kolegami.

Gość vcvcxvxv
skoro baby gadaja tylko o ciuchach i kosmetykach to zamiast gadac z wami wolimy walic konia

ja generalnie nie chciałbym dziewczyny dla której najważniejszy jest intelekt i potrafi zasłonic wady cielesne. niech sobie poetki szukają 40-latków na mądre rozmowy, ja pasuję

Gość tak wam mowie ja.
gościu 28- a bym bardzo chętnie porozmawiała na te wasze tematy co prawda nie interesuje się tym za bardzo, bo nie miałam styczności z ludźmi którzy by na te tematy rozmawiali. Dlaczego jesteście hermetyczni i nie dzielicie się swoimi zainteresowaniami? A zresztą jakbym nawet nie miala nic do powiedzenia na temat polityki to bys mógł sam nawijać, ja chętnie bym posłuchała i sie czegos dowiedziała. Dareios, owszem wygląd jest ważny, ale bez przesady, piszesz jak jakis picuś glancuś który mizdrzy sie przed lustrem i ustawia klaki na żel by wyrywac solary na wiejskim disco🖐️

owszem, układam włosy. x x wg moich doświadczeń oraz badań naukowych wygląd to podstawa. x x i nie chodzi o solary na wiejskim disco, tylko o atrakcyjne fizycznie kobiety, a nie te które myslą żę jak się ucieszą i mają coś dopowiedzenia o sztuce nowoczesnej to już są mega sexy

"Dlaczego jesteście hermetyczni i nie dzielicie się swoimi zainteresowaniami? A zresztą jakbym nawet nie miala nic do powiedzenia na temat polityki to bys mógł sam nawijać, ja chętnie bym posłuchała i sie czegos dowiedziała." x x przemawianie do kogoć kto na ślepo przyjmuje nasze wnioski to żadna satysfakcja.

Gość a ja lubie atrakcyjne
laski z korporacji i juz to sie nie zmieni

Gość po 30 to miodzio
tłuści, przegrani, okupują tv, i mają tyle do powiedzenia: na przykład jaki Kowalski to chuj ,bo ma 100 zł więcej premii.Polacy ogólnie to niedorozwoje

Gość Jette
"jakbym nawet nie miala nic do powiedzenia na temat polityki to bys mógł sam nawijać, ja chętnie bym posłuchała i sie czegos dowiedziała." to ma być dialog czy monolog? :o prawda jest taka, że same jesteście nudne jak flaki z olejem i nie macie nic do zaoferowania. Najpierw wymagaj od siebie, dopiero później od drugiej osoby 🖐️

Gość gość urodzinowy 28
ja bardzo chętnie porozmawiam z Tobą na wiele ciekawych tematów, ale prosze napisz tylko jakich bo w tym momencie prosisz mnie o wygłoszenie monologu.Niestety w monologach dobrzy są księża i politycy.Ja wymagam od rozmówcy pewnego poziomu intelektu,co niestety nieczęsto mi się przytrafia. Piszesz ze gardzisz siłownią, a ja jestem przeciwnego zdania.Doceniam ludzi którzy dbają o swój wygląd,do tego trzeba dużo pracy włożyć.Solarium też jest dla ludzi.Co do żelu na głowie picusia mam podobne zdanie do Ciebie.

Gość kasia_kocha_po30..
faceci po 30-tce maja kase :P i wiedza jak zrobic nam dobrze :) wazne ze jest dobrze im i nam-kobietom przed 30-stka maja tylko( czasami)uper cialo i sa za pewni siebie, wazne sa tylko ich potrzeby

Gość tak wam mowie ja.
Nigdzie nie pisałam że gardzę siłownią, sama się gimnastykuje i co z tego? Ok nie znam sie na politce, ale wy co macie do powiedzenia na temat ciuchów i kosmetyków :P a poźniej narzekacie że baby gadają bez przerwy nie dając wam dojść do słowa. to sami zapodajcie jakiś ciekawy temat 🖐️

Gość Ireneee
Między facetem a kobietą powinno być napięcie. Niech każdy ma swoje zainteresowania. Niech je rozwija. Niech każdy ma czas dla siebie. Ale rozmowa na poziomie to podstawa związku, mówię tu raczej o dojrzałości emocjonalnej, a nie o specjalizacji w konkretnej dziedzinie. Trzeba się akceptować, a wtedy wszystko się układa. Osobiście nie zgadzam się, że mężczyźni poniżej trzydziestki nie mają nic do powiedzenia. Co do rozmawiania o ubraniach- od tego są koleżanki. Co do jakichś konkretnych technicznych hobby- od tego koledzy, tak przeciętnie, wiadomo, że zdarzają się wyjątki. Nigdy nie chciałabym spędzać czasu z ukochanym na typowo babskich zajęciach. Bliskość z partnerem to inna bajka. Ludzie, nie generalizujcie.

Gość tak wam mowie ja.
Z tobą, studenciaku? :O ty akurat reprezentujesz tych od namiętnego koniobicia :O

A ostatnio zafascynowałem 3 Panie, które były starsze ode mnie o 10 lat. Powiedziały mi, że jestem mądry i śliczny :D Nie taki diabeł straszny jak go malują :classic_cool:

Gość Ireneee
Właśnie, a o czym przykładowo chciałabyś porozmawiać? :P

Gość Ireneee
Ja pytałam się autorki, bo wiele ma do zarzucenia i średnio to argumentuje :P

"Ok nie znam sie na politce, ale wy co macie do powiedzenia na temat ciuchów i kosmetyków" x x No sorry, znaj gdzie dupa a gdzie łokieć. Zestawiasz poważniejsze tematy ze słowotokiem na temat tego czy jakaś bluzka ma niebieski pierd..nik czy nie? x x Wymagasz od faceta poziomu intelektualnego czy mentalności starej lampucery dla której na tuszu i podkładzie świat się kończy? x x

poza tym po wypowiedziach autorki można stwierdzić że nie chce aby facet się przesadnie pindrzył, ale już by chciała aby o tym pindrzeniu potrafił rozmawiać. x x jestem ciekaw na jaki głębszy temat autorka chce rozmawiać. x x