Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak wam mowie ja.

Młodzi faceci do 30 lat są nudni i nie mają nic do zaoferowania

Polecane posty

Gość MODLISZ-ka
tatusia szukasz dziecko? podstarzały cyniczny lovelas który ma dwie zalety: pełne konto i umiejetnośc manipulacji smarkulami? powodzenia :classic_cool:

po prostu lubi starszych co samo w sobie żadnym przewinieniem nie jest ale niepotrzebnie dorabia do tego ideologię.

Gość 35 i juz
dlatego tak wiele młodych dziewczyn szuka facetów wsród tych starszych. A ten kolega ktory pojechał o polityce i mikrokontrolerze, chlopie polityka jest dla leśnych dziadków na emeryturze a o programowaniu mikrokontrolera gadasz z kumplami a nie zanudzasz nimi dziewczyn

tak, dla leśnych dziadów, polactwo polityką się nie interesuje a potem się dziwi że te dziady decydują w wyborach... x x z tego co widzę to każdy temat wykraczający poza pindrzenie się przed lustrem to albo nuda, albo dziadostwo. więc o czym niby byście chciały z facetami gadać?

Gość 35 i juz
o jakichś fajnych serialach, ciuchach, znajomych i imprezkach :)

Gość gość urodzinowy 28
miło że dyskusja sie rozwija szkoda ze niewysoki poziom :P Jeśli chodzi o politykę to nie jest ona dla dziadków ale dla każdego co chce w tym kraju coś osiągnąć a nie tylko psioczyć że na kasie w biedrze mało płacą a Donald opływa w luksusie. Jeśli chodzi o mikrokontroler to niewielu kumpli moich wie co to jest i do czego a napewno nie będę przy rozmowie towarzyskiej o tym gadał,jeśli już to w pracy. Jest miliony tematów na które jestem w stanie porozmawiac z dziewczyną i chcialem od autorki wyciągnąć choćby jeden,ale wiedze ze mi sie nie udało.Przykre to gdy panna mendzi ze z facetami nie ma o czym gadać a sama niewiele sobą reprezentuje.