Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naprawde brzydki facet

Odchodzę z forum. Przez was pogłębiły się moje kompleksy, mam okropnego

Polecane posty

Gość naprawde brzydki facet

doła i poważną depresję. Jak możecie pisać takie rzeczy? Wiecie jak się okropnie czuje? Jak jest mi przykro? Ja sobie wyglądu nie wybierałem. Jesteście okrutni i pozbawieni jakichkolwiek uczyć :( Nie będę już chyba w ogóle korzystał z intenretu bo wszędzie promuje się pięknych i piękne. To strasznie boli, jest nie do opisania :( To koniec, odchodzę :(

Gość jestem za :D
to czejść :classic_cool:

Gość _ni z gruszki ni z pietruszki
masz rację, nikt sobie wyglądu nie wybiera to tylko geny:(

Gość brzydal terrorysta
jeśli będziesz kiedyś chciał się zabić to weź nóż, wymorduj jak najwięcej przystojniaków, a jak cię zlapią i osadzą w pierdlu powieś się

Gość tez brzydki
Ale brzydcy to wlasnie faceci niscy z malym przyrodzeniem i szpetnym ryjem :o Jak ktos ma duza pauke to nie jest brzydki.

Gość huraa, nie jestem brzydki
pauka mnie uratowała

Gość tez brzydki
chcialbym miec cokolwiek co posaidaja przystojni faceci marze ze sie obudze i okaze sie kims innym :o

daj spokój, koleś :D przecież to forum marzeń dlatego tak piszą:) spytaj "ładnych" z forum komu zajebali fotki z fejsa i czy wiedzą że to karalne

Gość Chupacabra123
i dlatego, że to właśnie geny brzydcy nie powinni się rozmnażać, ale powoli sobie powymierać w ustronnych miejscach nie brzydząc swoim wyglądem ładnych i uwalniając pulę genową od swoich genów brzydoty 🖐️

Gość ten wpis powyżej to szczyt
idiotyzmu,jak ktoś jest kretynem/ką to nawet uroda kretynizmu nie przysłoni:O

Gość tez brzydki
a ja mysle ze jest dobry ja przez cale zycie cierpie bo jestem brzydki gdyby moi rodzicie umarli na uboczu a nie splodzili czegos takiego jak ja to nie musialbym sie tereaz sam zastanawiac nad tym kiedy to zakonczyc :o wolalbym byc od dziecka niewidomym albo uposledzonym nie wiedzialbym jakim smieciem jestem

Gość Chupacabra123
to nie głupota - to dobór naturalny. Wymyślony przez genialną matkę naturę

Gość facet niezbyt przystojny
Ja kompleksów jako takich nie mam bo tak mnie stworzyła natura i do nikogo nie mogę mieć pretensji ale najgorsze jest to że zupełnie obcy ludzie (szczególnie kobiety w różnym wieku) patrzą na mnie czasem jak na przybysza z kosmosu!

Gość Next brzydal
Ja to najchętniej bym nie chciał istnieć, kobiety wobec mnie są w większości okrutne, aż dziw mnie bierze żę byłem w związku, miałem przelotny sex z ładną dziewczyną (nie prostytutką) i czasami jakaś mnie podrywa... kompleksów trochę mam ale walczę z nimi :).

Brzydszym jest trudniej ale w zasadzie u faceta wygląd ma o wiele mniejsze znaczenie niż u kobiety. Można to nadrobić inteligencją, wykształceniem, dobrą pracą... Ostatni przyjrzałam się mężom moich znajomych. Mało która związała się z przystojniakiem. Większość to brzydale. I co one w nich widziały? ;) Uwierzcie, że brzydkie dziewczyny mają o wiele trudniej. Bo to właśnie faceci większą uwagę zwracają na wygląd.

Gość sorry chłopaki ale jestescie
durni,po co myslec i sie blokowac-jestem nieatrakcyjny? a wie jeden z drugim ze gdzies tm czeka dziewczyna,nie na konkrtetego faceta tylko uczucie którym ją obdarzy,bądzie fajnymi facetami, i nie myslcie o swoim wyglądzie,trzeba byc milym,usmiechniętym,ubrać się po ludzku:P zeby wyglądac atrakcyjnie-jak juz wam na tym zalezy,i nie bac sie ze Was jakas odrzuci,bo 2ie moze odrzucaą a 3cia moze byc miłsocią waszego zycia takie nakrecanie się buduje w was jeszcze wieksze kompleksy,i niesmialosc powodzenia🖐️ w zmianie myslenia:)

Brzydkich kobiet to raczej nie ma tylko przeciętne poza tym kobieta zrobi sobie makijaż i poprawi wygląd a brzydki facet nic nie może zrobić!

Gość sorry chłopaki ale jestescie
a tam takie farmazony!idz do byle sklepu io niech ci laski doradzą jak sie ubrac,usmiech na twarz,i bedziesz mial branie] problem tkwi w psychice tylko

Uśmiech na twarzy mam a ubiór gówno da bo przecież nie szata zdobi człowieka prawda zresztą ja źle się nie ubieram.

Gość piertolenie o szopenie
jak cie widza tak cie pisza! jestem puchatą kobietą,ale zadbaną i podobno swietnie sie ubierającą-takie dostaje komplementy.a nie ze pieje nad sobą no a oprócz tego mam niebagatelne wnętrze:P jak ktoś sie zablokuje ze jest nieatrakcyjny to bedzie to tkwiło w nim nie załamuj mnie tai mysleniem na swój temat ..moze masz głupią gadkę-i to działa zle?juz sama nie wiem:O przysięgam,ze większosc dziewczyn w ogóle nie patrzy na wygląd,dla b mlodych to samochod sie liczy i kasa,i moze wyglad,ale te rozumniejsze patrza na charakter a juz starsze-tako od 25l+ jakim facet jest człowiekiem:)