Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamankaaa

Przestał się odzywać...

Polecane posty

Gość Załamankaaa

Miesiąc temu poznałam faceta, wszystko było super spotykalismy się... miesiąc temu po wspólnie spędzonej nocy zamilkł... Od znajomych wiem, że chce być wolny, że niby kiedys bardzo zraniła go jakaś dziewczyna, a poczuł, że ja sie mu niby narzucam

Gość ffdfgfgg
zobaczyl ze jestes zwykla latwą dziwą to po co ma sobie toba glowe zawracac?

Gość Załamankaaa
Dzien przed ostatnio spędzoną nocą zaprponował mi znajomość typu seks i tylko seks, ja odmówiłam, ale jak się następnego dnia spotkalismy to i tak wyladowaliśmy w łóżku, od tego czasu tydzien juz sie nie odzywa...

no z szybko mu dalas znalas zasady wiec o co ci chodzi bylo mu nei dawac skoro dzien przed bzykaniem zaznaczyl o co mu chodzi ''tobie sie to nei spodobalo ale on skorzystal z okazji i postanowil sie wiecej nieodzywac by Ci nie robić nadziei

Gość pandora z puszki
bylo go z tym seksem przetrzymac do slubu

Gość Załamankaaa
A najgorsze jest to, że zaprzyjaznił sie z moimi kumplami i dołaczył do ich paczki, także duze rawdopodobienstwo, że będziemy sie czasem widywać :-/

Gość Załamankaaa
:-(

Gość Arti444
Pewnie przystojny? To proste. On chciał seksu a Ty chciałaś przystojnego i ogólnie atrakcyjnego społecznie faceta, wiec dawał Ci to czego pragnęłaś do czasu az dostał to czego sam chciał. Tacy faceci wiedza ze sa atrakcyjni i ze kobiety na takich lecą i wykorzystują ich marzenia. Zapomnij i bądz mądrzejsza na przyszłość, jak super facet jest wolny to zawsze gdzieś jest haczyk.

pokazalas mu sie z fatalnej strony; najpierw odmowilas, a potem blyskawicznie dalas sie zbajerowac jednak i zdjelas gacie. jakbys sama siebie i swojego zdania nie traktowala serio. to czego wymagacod niego? chcial seksu, dostal seks, wiec po co ma sie odzywac>? zwlaszcza, ze ty podobno znajomosci opartej na samym seksie nie chcesz (on tak). oj dziewczyny dziewczyny ;)

Gość fajnoł dziołszka
"jak suka nia da to pies nie weżmie"

Gość TrocheZałamany
Cześć, zależy od chłopaka co teraz zrobi, Spójrz na to z dwóch stron : spotykał się, miło spędzaliście czas, fajnie było... Coś w tobie widział, chciał też sexu do tego wszystkiego, zgodziliście się. Jeśli było wam dobrze to powinno to przetrwać dłużej i powinien wrócić po więcej. Tylko troszkę więcej sie postaraj, daj mu do zrozumienia że Ci zależy ale nie za dużo. Z dystansem do wszystkiego. Jest też minus tak jak większość wspomniała : chciał tylko jednego i lepiej abyś o nim zapomniała.