Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madmesssssss

Zadzwonic, co robic?

Polecane posty

Gość madmesssssss

Facet nie odzywa sie od wczoraj (caly dzien), nie wiem co sie dzieje bo zawsze odzywal sie codziennie, zawsze. Wyslalam mu wczoraj dwa smsy, brak odpowiedzi i teraz troche swiruje bo nie mam pojecia.dlaczego milczy, boje sie, ze cos mu sie stalo...zadzwonic?

Gość madmesssssss
kurwa nie pisz tak, ja sie naprawde martwie.

Gość idiotek nie brakuje
facet nie odzywa sie jeden dzień a ty nam tu jęczysz? I co z tego? 1 dzień,>>>>ale jestes pierdolnięta nie masz większych zmartwień

Gość madmesssssss
Ale on soe odzywal codzirnnie, zawsze wysylal chociaz smsa na dobranoc, a teraz nic zero. Ja nie jestem jakas wariatka, ktora osacza faceta czy cos ale kurde jigdy tak nie robil... chyba zaraz zadzwonie najwyzej wyde na jebnieta ale przynajmniej bede wiedziala co sie dzieje...

Gość madmesssssss
Nie odbiera ale przynajmniej jest sygnal... no coz jestem chyba jebnieta :O

Gość madmesssssss
Od ludzi z kafe zawsze mozna liczyc na dobre slowo 🖐️ Naszczescie wszystko co zle zawsze do nas wraca 🖐️

Gość madmesssssss
Ale wczoraj byl czwartek, on pracuje i chyba cala noc by nie balowal, poza tym nawet jak gdzoes wychodzil to tez zawsze pisal, a teraz nic. No nic, jesli telefon dziala to chyba zyje, odezwie sie jak bedzoe chcial.

Gość idiotek nie brakuje
robisz problem z niczego,brakuje słów nie osaczaj faceta i zacznij żyć dla siebie

Gość powinnaś do niego jechać
może on potrzebuje twojej pomocy a ty na kafe piszesz sobie :o

Gość madmesssssss
az tak jebnieta, zeby do niego jechac to nie jestem. Moze przesadzilam dzwoniac ale nie bede bawic sie w udawanie obojetnej bo sie martwie, telefon dziala wiec chyba zyje, dlaczego sie nie odzywa to juz inne historia ale to juz wyjasnie bez konsultacji z kafe :D

Gość nie panikuj
albo zapil,albo ma brak funduszy na telefonie,albo cie sprawdza czy martwisz sie o niego.musisz wyluzowac