Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość euda

Poszukuję - odkupię zapach BI-ES EXTAGIC :) czy ktoś ma ??

Polecane posty

Gość euda

od lat poszukuję bo firma bi-es go nie produkuje a szkoda.... oddam dużo ... proszę pisać jak ktoś ma i komuś leży i sie kurzy ... a może akuratnie nie pasuje i chce sie go pozbyć ? :) Czekam na wasze odp ;)

Gość molik
ja też tych samych perfum wszędzie szukam i chętnie odkupie, a może ktoś zna podobny lub zblizony zapach do extagic?

Gość euda
Hihi to jest tani zamiennik Naomi Campbell Exult :) Taki oryginał kosztuje 50ml koło 260 zł ... ostatnio wąchałam Beyonce BEYONCE HEAT RUSH fajna zbliżona i w miarę cena . . . bo jak na stary wyprodukowany zapach w 2003 roku .. który na 100% jest przeterminowany to sporo . Takich starych boje używać bezpośrednio na skórę stare używam na ubrania :) W allegro kilka znalazłam Exultów :)

Gość molik
powiem ci ze jesli chodzi o ten zapach naomi campbell to podróbka "extagic" jest lepsza od orginału "exult". Jesli jesteś zainteresowana kupnem nieprzeterminowanego orginalu to polecam ebay'a, w usa mają spore zasoby exulta :) ostatnio byłam w Debenhams w poszukiwaniu jakiegoś odpowiednika tego zapachu i natrafiłam na Hugo Boss Orange Sunset, heh ładnie pachnie ale to nadal nie to samo :( pozdrawiam