Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nannanananannan

Co sądzicie o Wiktorii Grycan?

Polecane posty

Gość nannanananannan

http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://files.gadu-gadu.pl/wiktoria-grycan-82d13c181a9c43ffb4398e3a15cc6b60f94c4fd7.jpg&imgrefurl=http://ochyachy.pl/5742347520417868364/wiktoria-grycan-bedzie-pracowac&h=800&w=532&sz=89&tbnid=z6C6ox7CpSrP6M:&tbnh=102&tbnw=68&prev=/search%3Fq%3Dwiktoria%2Bgrycan%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=wiktoria+grycan&usg=__bNnTgmhcUyNSlGr_RlLn-7HVIZA=&docid=6NGtcx5abpg0YM&hl=pl&sa=X&ei=qPPKUP_7FIS0hAfqzoGACw&sqi=2&ved=0CDQQ9QEwAg&dur=960 I o modelkach xxl? są w pewnien sposób aktrakcyjne?

Gość nannanananannan
Czy np ładniejsze są wychudzone laski z top model typu Olga Kaczyńska?

Gość rhjj
Wieprz, zwyczajna locha i nawet nie tyle o ciało chodzi, co o nalany tłuszczem pysk :(

Gość prawictwo pospolite121
nie sa atrakcyjne

Jak dla mnie to ona jest straszna. Ma twarz jak księżyc w pełni. Ona i jej matula teraz lansują się wszędzie gdzie się da, w ogóle nie rozumiem o co z tym chodzi? Zwłaszcza ta młoda, na siłe udaje laskę chociaż nią nie jest. jest po prostu gruba, nie ukrywajmy tego i myśli że wysoką szpilką i tapetą to nadrobi. x x co do modelek XXL to mi się nie podobają, tak samo jak nie podobają mi się wychudzone modelki. Wolę raczej kobiety o pełniejszych kształtach, ale nie do przesady

ps. nie rozumiem co znaczy "w pewien sposób atrakcyjne". albo ktoś nam się podoba albo nie, to proste jak drut

Gość Monique2212
No Olga Kaczynska ,a Grycan to niebo ,a ziemia akurat. Szczupłe jest piękne

Gość versace1
chyba gorsza jest ta biala. ogolem wszystkie sa zalosne.

Gość Monique2212
A na pełne kształty były czasy w epoce rubensa może . W latach 90-tych i poczatku 2000-nych bardzo chude modelki o rozmiarze 0 , a teraz szczupłe

takie jak w moim linku . TAk powinna wygladac kobieta .

właściwie to nie wiadomo jak wygląda ta z twojego linku - nie można po nim oszacować sylwetki.

"Czy np ładniejsze są wychudzone laski z top model typu Olga Kaczyńska?" x x dlaczego wychodzone? a dla ciebie autorko jaka jest sylwetka "normalnej" kobiety?

Gość mam ochotę na sajgonki
Mnie się ogólnie jej twarz nie bardzo podoba, ale nie mam nic do tego, że jest pulchniejsza niż przeciętna modelka. Sama trochę bawię się w fotografa i widuję od czasu do czasu naprawdę piękne kobiety, które wcale nie są szczupłe. Tutaj masz na przykład piękną (według mnie) modelkę XL maxmodels.pl/lolita89.html

Gość karoleeeeek
WIERZCIE MI ŻE KAZDY FACET PREDZEJ PÓJDZIE DO ŁÓZKA Z TAKĄ GRYCAN JAK WYZEJ NIŻ Z SUCHĄ KOBYŁĄ

sa faceci ktorze maja wieksze piersi niz kobiety na wybiegu .. I to stanowi pewien problem .

OSobiscie uwazam ze kobieta powinna miec jednak wieksze piersi od faceta ..

jak dla mnie ta modelka XL wcale nie jest piękna. spójrzmy na jej uda... no przecież masakra. a twarz... ile ona ma tapety? nie mówię że tapeta jest zła, ale to jej domniemane "piękno" bazuje właśnie na tapecie oraz odpowiednim maskowaniu rozmiarów światłem.

Gość dr Stanisuaw Dupczenko
grycanka niech zdejmie gorset i uwolni scisniete zalane tłuszczem brzuszysko 🖐️

ja nie mówie że wszystkie kobiety o większym rozmiarze sa beznadziejne, tylko o tym jak się stara specjalnymi zabiegami zrobić z przeciętnej otyłej kobiety jakąś piękność. x x ta z ostatniego linka nie jest zła, ale jak dla mnie ma za szerokie biodra

Gość Raper Kolbi
mówcie co chcecie, ale jest dużo ładniejsza od kciukiem i jej siostry bliźniaczki :D

Gość brzydka twarz i już
brzydka twarz. Jej blond siostra ma lepszą twarz pod tym sadłem. Wiktoria jest po prostu nieładna. a modelki xxl są odrażające. Każdy moze się utuczyć jak świnia, co jest stanem patologicznym zdrowotnie. Dla dzieci jest siatka centylowa, dla dorosłych też normy są. Ale--- jest dużo grunasek i zanim schudną coś muszą nosić- jakieś ubrania- powinny być ubrania XXL z mżliwością stopniowego zmniejszania- by je motywować do chudnięcia.

Gość brzydka twarz i już
dlatego ważne jest, by obudzić się w porę i zacząć racjonalnie jeść i się ruszać więcej

teraz jest taka moda na źle pojmowaną tolerancję i się wmawia że brzydkie jest ładne a kto się nie zgadza ten nietolerancyjny. nie mam nic przeciwko grubym kobietom ale nie starajmy się na siłę zrobić z nich piękności bo nimi nie są

Gość qwrtqwrt78
Olga Kaczyńska nie jest wychudzona!! a co do Grycanek, to stara jest całkiem atrakcyjna, ale córeczki- wcale

stara grycanka to taki MILF, ale córki to tylko sie szczerzą do obiektywów i właściwie nie wiadomo po co

Gość brzydka twarz i już
olga jest gruba- ale ona gruba była zawsze. ja ją znam. jej matkę też. Olga ma problem z nadwagą i jest sztucznie odchudzona. Teraz było widać żniwa na pokazie lamanii- brzuszysko powraca i efekt joojo