Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Paula987

Poznalam super faceta

Polecane posty

Hej dziewczyny!! W weekend poznalam super faceta. Jest ode mnie o rok starszy czyli ma 25 lat. Bylo naprawde bosko, nie narzucał sie, podrywał mnie. Tanczylismy do 7 rano. Byl lekki buziaczek. Umowilam sie z nim, rowniez bylo fajnie, na luzie, caly czas sie smialam. Po prostu super facet, wysoki, dobrze zbudowany,przystojny , super pachnial. Na koniec chcial mi dac buzi na pozegnanie ale nie chcialam. Chcialam tylko w policzek zeby mi dal. Nie chce zeby wszytsko poszlo za szybko. Tak od razu buzi i co dalej?? Zaraz bedzie chcial sie codziennie spotykac. Problem zaczyna sie na drugi dzien. Znow do mnie napisal i znow chcial sie spotkac. Powiedzialam ze dzisiaj nie moge bo umowilam sie z kolezanka. Na nastepny dzien znow do mnie dzwonil dwa razy.Nie odebralam Facet naprawde super ale chyba od razu chcialby sie ze mna codziennie spotykac ale ja chce na spokojnie. Wydaje mi sie ze jest w potrzebie strasznej. Troche okazal sie nachalny. W weekend spotkalam go w klubie. Pomachal mi tylko reka. Po godzinie do mnie podszedl, wzial mnie na obok i przeprosil mnie. Powiedzial ze dawno sie tak nie zachowywal jak jakis desperat. Nie chcial sie narzucac.Nie wiedzial dlaczego tak sie zachowal dzwoniac do mnie jak debil. Na koniec dodal ze milo bylo mnie poznac. Usmiechnal sie i poszedl. Co mam teraz zrobic?? Troche mnie to odepchnelo ale co mam zrobic bo jest naprawde fajny :-(

Gość seta ml
naprawdę fajny, a ty jesteś dziecinna. nie odbierać telefonów to szczenięce podejście. obawiam się, że chciałabyś być adorowana w taki sposób przez długi czas, ale zapomnij - facet też ma rozum i jak wyłapie twoją gre to ...baj, baj fajny facecie :(

Poprostu chcialam troche odetchnąć, przeciez mam tez kolezanki tak. A tu raptem codziennie telefony :-(

Gość ja pierdu
I weź tu bądź mądry:/ facet zadzwonił by się okazać zainteresowanie i co? I źle... jakby nie dzwonił to byłby lament, że w dupie ma i jak nie chciała się kobitka pocałować to ją olewa w sposób perfidny. I co to za nie odbieranie telefonów? Bardzo dojrzałe, zachęca do dalszych kontaktów. Potem będzie płacz, że fajnych facetów nie ma i interesują się Tobą tylko dupki. Nie ogarniam:)

Gość weqwweewe
Facet wyczuł,że koleżanki dla Ciebie są ważniejsze,więc jak pomyślał sobie przyszłościowo,to wyszło mu,że będzie miał żonkę,która bardziej ceni sobie koleżanki niż swoją rodzinę.Jeszcze się dziwisz,że facet sobie poszedł? Idż teraz do koleżanek.

Gość styrana żywotem
ja tobym chciała, żeby facet do mnie dzwonił. dla mnie zainteresowanie moją osoba byłoby mile widziane. szkoda, że mam już męża, który dzwoni do mnie, tylko wtedy jak nie wie jakie zakupy mam zrobić. w pracy jak siedzi to nawet nie marzę o tym, że zadzwoni ot tak, bo tęskni za mną :( mało romantyczny ten mój mąż, ale nadrabiamy to wieczorkiem ;)