Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Don Korleoneeee

"Chłopaki do wzięcia" nowy serial fabularno-dokumentalny Polsatu

Polecane posty

Gość Don Korleoneeee

Hej ludzie co sądzicie o tym dokumencie?? wg mnie gniot jak uj xD toćka w toćke jak "Czekajac na sobote"- wieś tańczy i śpiewa:P

Gość Don Korleoneeee
te ludzie nikt nie widział tego?..no nie !! rzuca się temat rzeka a nikt nie ma nic do powiedzenia

Gość wisnia3456
Ja raz to ogladalam. Uwazam, ze telewizja wykorzystuje troche glupiutkich ludzi i jawnie sie z nich wysmiewa. Ci faceci mysla, ze wystepuje w jakims "szoł" a to rzeczywiscie jest taki gniot. Wszystko, co pokazuja ma na celu osmieszenie tych facetow. Disco polo, fiat126p itp. Poza tym widac, ze program jest rezyserowany - mowia i robia to co im kaza producenci.

widziałam całe 3 minuty tego czegoś i jest mi przykro. TV wykorzystuje ludzi ułomnych, często upośledzonych, naiwnych. Nie umiem się z nich śmiać, a ten program służy tylko temu - pośmianiu się z innych. Żal, żal żal............. 20 lat POLSATU i takie coś :/

Gość Enterprise
podpisuje sie pod powyższym...chyba głupsi są Ci, którzy chcą wyśmiewać inny, czasami nieświadomych...niektórzy z nich wydają się być upośledzeni umysłowo. Żal na takie "szoł" patrzeć, tylko kasę z tego będą dranie zbijać.

Gość Karolejnik
Ogladam wlasnie. Na Polsacie leci teraz. Nie sadzilam, ze takie glaby zyja na tym swiecie. Co za dno intelektualne.

Gość normalna jestem.
Pierwszy raz jak ogladalam, to jeszcze bylo smieszne, ale juz kolejne odcinki byly coraz bardziej zalosne. Tragedia po prostu. Biora jakis wiochmenow z Podlasia, czy tam Lubelszczyzny i jawnie robia z nich posmiewisko.

Gość Szefoski
Nie sa uposledzeni, to ludzie o mniejszej inteligencji, na wsiach znajdziesz wiekszych czeresniakow...

Gość a fuj :O
to wiesniaki, ludzie ze wsi tak maja

Gość BANDZI0REK
na dyskotekie!