Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maszkaron ehgg

Widziałam młodą laske z 4 dzieci, masakra !

Polecane posty

Gość maszkaron ehgg

to jej bo mowily mamo...najstarsze z 6lat a ona na oko miala ok 23-25ale strasznie zniszczona twarz, ubrana bylejak, zeby zolte straszne

no to czyja wina? Chyba nie tylko jej ?Zamiast trudnosc, i taka mama - rodzina powinna byc przez Panstwo wspierana .A w Pl?

Gość kredka bambino
jednak nie zaprzeczysz, ze mogla uwazac i nie plodzic 4 dzieci...

Gość Esneralda.
Dawała bez zabezpieczenia to niech wychowuje, co mnie to obchodzi. A ty Eleene chyba oszalas, nie chce by moje podatki szly na czyjes utrzymanie, won do roboty a nie tylko ruchanie a potem daj i daj , stękanie ze panstwo za malo daje. Nie masz kasy nie miej dzieci. Proste

Gość kasajaka
Ze mna do szkoly chodzi 18 latka ktora ma juz trojke dzieci. Pierwsze chlopiec wpadka w wieku 15 lat, potem niby kolejna wpadka i blizniaki urodzone w dniu 18 urodzin matki. Blizniaki i chlopiec maja innego ojca.

dzieci to przyszlosc narodu.Kazdy cywilizowany kraj pomaga rodzinie .Poprzez odpowiednio sterowana polityke prorodzinna . Jak najbardziej wole , by podatki byly skierowane na taka polityke, oslaniajaca rodzine, niz na finansownie KK , wojen typu Afganistan, zabojczego pakietu klimatycznego, czy fiskalnego .Tak!!! -jak najbardziej dla dzieci i wielodzietnych rodzin. Trzeba tworzyc miejsca pracy , by te dzieci w przyszlosci pracowaly na dobrobyt kraju . Kraju , ktory nie chce zniknac z mapy.

Gość Nie twierdzę,że wszystkie
dzieci będą złe,ale czemu was aż tak bardzo ciągnię do hodowli prawiczych potencjalnych gwałcicieli nie mających nawet odwagi wyluzować w burdelu,czy psychopatycznych nie wiedzących czego chcą księżniczek.Państwo da ulgi a wy wyprodukejecie kolejnych psycholi.

Gość jak kogos stac to niech
ma i 5-tke a biedota nie powinna powielac biedoty i nie widze powodu dla ktorego panstwo powinno wspierac taka patologie widac w wielkiej brytanii do czego to doprowadzilo. rodza dzieci dla domu i zaplaconych rachunkow

Żeby to był tylko problem biedoty,ludzie z naprawdę dobrych rodzin mogą mieć niezły problem co z tymi dziećmi będzie dalej.

tutaj bardziej trafnym opisem byliby ci tzw.Oburzeni,Occuppy Wall Street.

Jak ktoś już szuka medialnych analogii.

Gość werdytoryks
Heidi Klum owszem, ma 4 dzieci, ale ma tez fundusze,żeby te dzieci utrzymać. Nie wyciąga ręki po pieniądze z opieki czy zapomogi. Akurat głupi przykład.

Gość kredka bambino
jesli kogos stac to owszem. Ale wybacz elene jaka to przyszlosc dla narodu skoro juz od mlodych lat obserwuje make, ktora nie robi nic poza rodzeniem dzieci?

nawet rodzina dobrze rokujaca, pod wzgledem finansowym DZIS , majaca prace , poki co , obarczona kredytem moze stanac na krawedzi ruiny.Podchodzac w ten sposob nikt nie rodzilby dzieci . Rodziny wielodzietne wcale nie sa nagminne , wiec czemu mialaby nie byc prowadzona taka polityka prorodzinna , wlacznie z pomoca socjalna ? .Daliscie sobie wmowic, ze kobieta ktora rodzi wiecej , jak jedno dziecko, to jest idiotka, nie wie co to antykoncepcja, bezmozga kobieta, patologia .Taka trzeba unicestwic, najlepiej wysterylizowac , zniszyc poprzez wyrzucenie jej poza nawias . Nie martwcie sie, az tak bardzo takimi kobietami , martwcie sie o nas wszystkich .Eugenika idzie wielka para i dotknie nie tylko opisywana kobiete, matke 4 ki dzieci , ale nas wszystkich , przy takiej polityce i aprobacie spolecznej .W ten sam sposob mozna podejsc do ludzi starszych , chorych , inwalidow.Obciazaja budzet, nie wnoszac do niego nic.Powinno ich sie zrzucac ze skal , jak w starozytnej Sparcie .Czyz nie ? Jakie to proste , ze az tragiczne . Milego dnia zycze wszystkim, ktorzy sa tak radykalni, ze slabszych by zjedli , jak kanibale .Smacznego.

a co cie to obchodzi ile kto ma dzieci, kto bedzie pracowal na twoja emeryturę

Gość kredka bambino
a dziekujemy :D. Uwazaj zeby cie ten jad nie zatrul... :o

alez ja wcale nie mowilam z jadem .Czemu tak upraszczasz ? O inteligentnym spoleczenstwie mowimy wtedy , gdy umiemy sie troszczyc o slabszych .To daje miare czlowieczenstwa . I taka powinna byc Ojczyzna . Jak matka . Skoro tyle ludzi ucieka z kraju , bo nie ma zapewnione miejsc pracy , polityka fiskalna niszczy cale rodziny , zabierajac im miejsca pracy ,doprowadzajac do tego ubostwa, to kto tu jest odpowiedzialny za cale zlo ? Ta matka od tychze 4 -ga dzieci? Kredko babino -widocznie zycie zbyt malo Cie nauczylo.Ale niestety moze gorzko Cie przeczolgac jeszcze .Wystarczy, ze bedziesz chora , zostawi Cie twoj ukochany ,nie zaplaci alimentow, ucieknie za granice przed komornikiem , stracisz prace , obloza Cie nastepnymi podatkami .Oczywiscie wtedy bron boze zadna pomoc .Zadna .Po co takie nieporadne stworzenie tolerowac w spoleczenstwie.Oczywiscie nie zycze Ci tego. Obys nigdy wlasnie nie musiala bys wcisnieta na margines spoleczenstwa .

Gość kredka bambino
nie mieszkam w Polsce to po pierwsze. Po drugie wybacz, kobieta, ktora w wieku 25 lat ma 4 dzieci do inteligentnych nie nalezy. Po trzecie jesli tak bardzo zal ci tych, ktorzy bez opamietania plodza dzieci to moze sama im pomoz? Dlaczego ktos ma placic za glupote tej pani?

Gość kredka bambino
jeszcze jedno jesli nie stac kogos na dziecko to go nie ma, proste.

Tak, tak Elenee to setki osób takich jak ja będzie latami zastanawiało się czy może pozwolić sobie na dziecko i da mu właściwe wychowanie, a kasa z naszych wspólnych podatków będzie szła na takich co idą na żywioł.. wiesz, gdyby państwo chciało zapewnić wspaniałe warunki wszystkim tym spontanicznym rodzicom bez pomysłu na przyszłość to większość budżetu poszłaby na zapomogi i funkcjonowanie MOPS-ów.

Gość kuku ----
polska to nie jest kraj na wychowywanie dzieci! a rodziny wielodzietne, które klepią biedę, i cały czas powołują na świat nowe dzieciaki są dla mnie patologią a nie przyszłością narodu.

Gość dfhdrud
Ta kobieta urodziła 4 obywateli nasze kraju, którzy będą Nas później utrzymywac, trochę szacunku!!!!!!!!1 Nie tylko przezyła mase bólu, ale musi je jeszcze wychować, nie pousuwała ich, nie oddała, walczy każdego dnia, więc nalezy jej się szacunek!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kredko -wybacz ale jestes Ty malo inteligentna .Jesli ja pracuje w Pl i tu place podatki, to powinny byc one zuzyte na szczytne cele.Takim celem powinna byc pomoc slabszym, osobom w trudnych sytuacjach zyciowych. Ja jako podatnik niestety nie mam wplywu , na co sa przeznaczane podatki.Widocznie jestes zbyt glupiutka by wiedziec , ze wszystkie dochody z PITow rocznych ida na obsluge zadluzenia naszego .Cale roczne wplywy!!! Z tego nie ma nic na problemy w kraju. Jesli wszystko sie zamyka , to samorzady nie udzwigna ciezaru pomocy osobom potrzebujacym na swym teranie .To nie ja powinnam pomagac osobiscie , tylko Panstwo zabierajac mi podatki powinno nimi dobrze zarzadzac , by starczylo na najwazniejsze potrzeby.A taka wlasnie uwazam pomoc slabszym.I nie musi byc to danie pieniedzy wprost, a danie WEDKI ludziom, poprzez madre posuniecia .A takie ma tylko Panstwo , poprzez swoje organa i ustawy . Ucieklas za granice i sadzisz, ze posiadlas wszystkie rozumy. Jesli za taka sie uwazasz , wspolczuje Ci .

Koło mnie(w domu obok)mieszka 16 latka z 3 dzieci..pierwsze dziecko urodziła w wieku 13 lat..drugie sama chciała,bo poznała Cygana,który wykorzystał jej naiwność i złote góry obiecywał za urodzenie syna-jednak gdy dziewczyna zaszła w ciążę to pobił ją na środku ulicy i tyle go widziała..Trzecie ma jeszcze z innym facetem,który również obiecywał jej miłość i ślub.spał z nią i jeszcze z 4 innymi,chciał mieć z nią dziecko...Oczywiście jej ciąża równała się z jego ucieczką i brakiem kontaktu jakiegokolwiek.Rodzice po 1 dziecku wywalili ją z domu bo jej matka jest najlepszym lekarzem w okolicy a ojciec też na wysokim stanowisku..Mieszka teraz z bratem w domu po babci i ledwo wiążę koniec z końcem.To dobra dziewczyna,niestety naiwna...czasem podrzucam im jedzenie czy jakieś ubranka po dzieciach mojej kuzynki-nie chce pieniędzy nigdy ale rzeczy ani jedzenia nie odmawia.

Poza tym bardzo często tak jest,że im biedniejsza rodzina tym mają więcej dzieci a to niestety o inteligencji tych ludzi nie świadczy...Bieda aż piszczy,dzieci głodne i brudne a matko rok w rok w kolejnej ciąży..I jeszcze mówi,że nie ma pieniędzy na tabletki czy gumki ale na utrzymywanie kilkorga dzieciaczków już ma tak?

Gość kredka bambino
eleene obrazaj mnie dalej :D to nie ja mam 4 dzieci na utrzymaniu podatnikow. To niby ma byc inteligentne? Wiec w takim razie gratuluje tobie inteligencji. Nazywasz mnie glupiutka bo mam takie, a nie inne poglady? Wiec gratuluje ograniczonego rozumowania i oceniania ludzi po kilku postach na forum...wielce inteligencta kobieto :D

Gość kredka bambino
a to czy ucieklam z PL czy nie to moja sprawa i tobie nic do tego.

Gość hdibddihdsihdi
A jaką macie gwarancję ze te bachory jak dorosna to będą miały pracę i będą pracowaćna wasze emerytury? Może wychowa 4ech nierobow bez ambicji. Jak matka :D