Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiewers

Kto ma tak jak ja?

Polecane posty

Gość wiewers

Moja córa zasnęła na jakieś 3 h, przydałoby się dość dokładnie posprzątać i ugotować obiad... Tylko jak się zmotywować????

Gość qochanie
ja mam umyc tylko naczynia a dzidzia jeszcze w brzuchu i tez mi sie nie chce:D lepiej polezec :D

Gość wiewers
hehe, wczoraj sobie spalam 2 h po poludniu, bo oddalam core mezowi. ;) Jestem okrutna, bo on o 19 musial jechac do pracy i byl tam do 3 - zalegle dokumenty, a do 18 zajmowal sie dzieckiem, ale bylam tak zmeczona, tak mnie glowa napierniczala, ze nie dalam rady zyc. I dzis znowu pojechal na 7. No przydaloby sie powitac biedaka obiadem i aby w miare ogarniete bylo. ;) I moze skarpetki upiore - wiem, wiem, chlop sam moze rzucic do pralki, ale tak mi sie go szkoda wczoraj zrobilo, jak nakrzyczalam, ze za swoje brudne skarpetki zwala wine na caly swiat i nie musi stac nad rzeka 3 h tylko wrzucic do pralki. I mam moralniaka teraz, bo on naprawde zmeczony. ;)

Gość wiewers
No dokladnie. ;) dziec mi sie poza tym wybudzil, ale zasnal znowu ;) jednak zaczelam ogarniac ;)

tak czy siak kiedys musisz sie za to zabrac, od ciebie zalezy czy wolisz robic to przy dziecku,czy kiedy dziecko ma drzemke Mi tam zawsze bylo bez roznicy czy poslzy spac czy byly na nocahc Ile twoja ma ????

akronim juz bez przesady, ze dziekco spi to nie znaczy ze trzeba na paluszkach chodzic i nic nie wolno robic Jak od malego bylo nauczone przy odglosach domowych spania wiec nie ma problemu Moja znajoma tak sobie rozpuscila córe, ze nawet radia czy tv nie moze w zadnym wypadku wlączyc bo mala nie przyzwyczajona ,bo od zawsze szeptem sie wszystko mowilo

Gość wiewers
No u mnie nie tak prostoo, ma 4 miesiace :P

@ ToksycznaKobita przecież żartowałem, ale każde wytłumaczenie jest dobre, żeby nie sprzątać

Gość wiewers
Ale fakt faktem, moje dziecko ma jakis radar, gdy tylko zaczynam cos robic to sie budzi, najczesciej jak robie obiad i mam rece uwalone w miesie, to ona musi miec cycka juz teraz natychmiast ;)

Gość wiewers
Juz sprzatnelam 3 pokoje :) jeszcze kuchnia, lazienka, wc i pokoj malej :) juz mi sie szczerze nie chce...