Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 27 latt

27 lat i pierwsza randka

Polecane posty

Gość 27 latt
spokojnie, nie patrzyłem się na jej dekolt. Często w ogóle się na nią nie patrzyłem.

Gość f4455656
pierwsze koty za płoty

Gość kobietka po 30tceee
Ajsti wiedziałam że jesteś zwykłym burakiem który kobiety ma za nic i dlatego takich typów jak ty zostawiam po 10 minutach randki. Jesli mysliosz ze twoje dziary jaraja kobiety to sie mylisz, dziary juz dawno są niemodne i żałosne i kojarza sie z kriminałem. ps. jaką masz dziarę? niech zgadanę.....smok czy literki chinskie?? buahhahahah

"A normalny facet patrzy się w oczy" cytując mędrca: jeżeli mężczyzna pamięta kolor oczu kobiety, to znaczy, że miała małe piersi a poważnie: dla mnie ślepienie w oczy jest bardziej nieznośne niż gapienienie w dekolt, w Polsce przyjęło się, że wślipiają się w siebie tylko zakochani, a wzroku obcej osoby unika się jak ognia ja nie gapie się ani w oczy ani w dekolt, ale jeżeli dziewczę wyeksponowało piersi lub ma dobry makijaż, to powiem jakiś komplement, przecież na to czekała z drugiej strony lepiej jak się gapi w dekolt niż gada głupoty np. o swojej byłej - przy najmniej wiesz, że masz narzędzie do sterowania jego mózgiem

Gość kobietka po 30tceee
I pamiętaj Ajsti ze kobiety dzielą się na lachociągi którym imponuje to ze patrzysz im w cycki i masz dziary i mięscie i te [prawdziwe kobiety które takiego jak ty mieszają z błotem i przygniatają 10 cm szpilką :-D

Gość 27 latt
ludzie, przestańcie z tym gapieniem się w dekolt. Ja tak nie robię. Jeżeli już to staram się patrzeć w oczy, na twarz.

Gość Ajsti
Duzo mam tribal na cale plecy i pol klatki 2 krzyze na rece plomienie i gotyckie napisy jak tobie sie z kryminalem kojarzy to gratuluje pustaczko Dobrze wiem jak sie na mnie gapicie jedyna roznica ze wy ukradkiem a ja sie nie czaje

Gość 27 latt
kobieta: prawdziwe kobiety nie mieszają z błotem i nie przygniatają 10 cm szpilką.

Gość 27 latt
kobietka: ta dziewczyna też mnie mogła zmiażdżyć obcasami , a jednak tego nie zrobiła

Gość 27 latt
samotnik: hehe

"Ja tak nie robię." a może trzeba było spojrzeć i powiedzieć coś miłego?

Gość Ajsti
27 lat nie martw sie bo zawsze mozesz trafic na kogos takiego jak kobieta po 30 wejdzie ci na glowe zabierze cala wyplate a na koniec przespi sie z twoja najlepsza kolezanka i dopiero bedziesz mial uraz

"a na koniec przespi sie z twoja najlepsza kolezanka" ja bym nie miał nic przeciwko

Gość kobietka po 30tceee
Ajsti gotyckie wzory????woooooow niesamowite!!!szkoda że sobie nie walnołeś czegos w stylu picassa i to na czole, było by ci do twarzy:-D

nie kłóćcie się - kolega założył wątek, a wy zajmujecie się sobą, to nie wypada na kafe albo pomagamy autorowi albo mu dokuczamy - takie są zasady

Gość Ajsti
Kolezanka bo to typ kryptolesby Akronim nie chcialbys uwierz

Gość kobietka po 30tceee
przepraszam ale rozwalaja mnie tacy gogusie którym sie wydaje ze dziara i mięsnie to wabik na kobiety i gapienie w dekolt. smiechu warte co ten człowiek ma w głowie, chyba co najwyżej siano

Gość Ajsti
Pisz sobie dalej kobieta lecz znam takie cichodajki jak ty takie gadanie tez a przychodzilo co do czego to nad ranem z chaty was sie ciezko pozbyc

Gość kobietka po 30tceee
hahahahaha co za typ

Gość Ajsti
Kobieta jezeli dla ciebie napisy to sa wzory to rzeczywiscie jestes jebnieta i nie mam co do tego juz zadnych watpliwosci

drogi autorze wątku - teraz widzisz, że generalnie kobiety i mężczyźni nie są dla siebie stworzeni, dlatego tak trudno dobrać coś dla siebie

Gość kobietka po 30tceee
Ajsti napisz sobie po GOTYCKU na czole "debil" będzie ci idealnie pasowało:-D

Gość ghghghgh78
"Duzo mam tribal na cale plecy i pol klatki 2 krzyze na rece plomienie i gotyckie napisy jak tobie sie z kryminalem kojarzy to gratuluje pustaczko Dobrze wiem jak sie na mnie gapicie jedyna roznica ze wy ukradkiem a ja sie nie czaje" mnie tez, to się kojarzy z kryminałem i nizinami społecznymi. poza tym, to strasznie szpeci- zwłaszcza jak ktoś ma takie ogromne połacie ciała "wymazane". a jak facet ma ładne ciało i rzeźbę, to w ogóle nie jestem w stanie pojąć po co sie tak oszpecił. dla mnie totalny "turn off", a seksowne, to jest ładne wysportowane ciało i zdrowa skóra, a nie cos takiego.

Gość kobietka po 30tceee
ghghgh78 ten głąb myśli ze jak sie patrza na niego to podziwiają, a ja tez sie patrzę na takich osiłków wytatuowanych ale z POLITOWANIEM hehehhe:-D a on biedny mysli ze ma takie branie że hej, ale niech sobie tak myśli bo toto siano w głowce ma nic poza tym :-D