Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blackiness

Z jakich darmowych zabiegów byście skorzystały gdybyście miały nieograniczoną

Polecane posty

Gość Blackiness

możliwość wyboru??? Dziewczyny mam voucher do kosmetyczki na ogromną ilość zabiegów do wyboru. Problem z tym, że ja rzadko się maluję i raczej skromnie. Paznokcie maluję wyłącznie na kolory cieliste, jednolicie. Nie chcę mieć tipsów. Włosy farbuję jedynie henną i nie chcę tego zmieniać. Depiluję się sama. Mam do wyboru: stylizacja paznokci, manicure, pedicure, przedłużanie rzęs, henna, depilacja, zabiegi na twarz, makijaż, porady wizażystki Pomyślałam sobie, że poproszę o regulację brwi i hennę, może hennę na rzęsy, makijaż i sztuczne rzęsy na Sylwestra oraz oczyszczanie twarzy, ale nie wiem co dalej? Nie ma depilacji laserowej, masażu czy makijażu permanentnego a takie rzeczy by mi się przydały

Gość sasanka z mielna.
depilacje woskiem weź, piling kawiatacyjny, maseczkę z alg, maskę parafinową na rece i nogi, jesli masz blizny to moze kwasy :) super poamaga

Gość Blackiness
Dzięki za pomoc mam blizny po ospie na twarzy, niewielkie ale jednak, i rozszerzone pory

Gość Blackiness
Jeszcze jedno czy warto poprosić wizażystkę o pomoc jeśli wiem, że jestem typem urody zima ale nie umiem się ubrać? czy raczej stylista?

Gość krwiste pazurki
ja bym brała depilację i oczyszczanie twarzy

Gość qweta dla kota
noo lepiej stylistkę chyba ale jesli będzie spoko kobieta do pogadania to mozesz zapytać

Gość Blackiness
Oni nie mają stylisty, ale zapytam :) Macie jeszcze jakieś pomysły? Mam tego naprawdę dużo do wykorzystania, więc wchodzą w grę też rzeczy, ekstrawaganckie drogie i jednorazowe, np. makijaż wieczorowy na jeden dzień

Gość zajęcia pozalekcyjne
a mogę wiedziec na jaką kwotę ten voucher? i jak ci się go udało dostac? wygrałas? ja brałabym kwasy albo mikrodermabrazję diamentową, dodatkowo zabiegi nawilżające, maseczki na twarz itd... no i henna brwi i rzęs, a najlepiej zagęszczanie rzęs 1:1 w którym mieście takie promocje? :) ja ostatnio sobie nie żałowałam i byłam na mikrodermabrazji diamentowej po raz pierwszy, a cerę mam wyjątkowo trudną, bo bardzo wrażliwą i wiecznie zaczerwienioną, dwa dni byłam czerwona i wrażliwa na dotyk, ale cera jest gładka i wreszcie jak nakładam podkład nie wiszą mi żadne farfocle:) polecam też kwasy, przede wszystkim migdałowy, ale to nie na jeden raz:) i u tej samej kosmetyczki robiłam też rzęsy, jestem bardzo zadowolona, ale ja w mniejszym mieście :) jeśli ktoś zainteresowany to napiszę

Gość Blackiness
Jestem z innego niż Wrocław, ale też dużego miasta. A voucher mam dlatego, że robię właścicielce projekty warte wiele tysięcy i nie biorę za to pieniążków.

Gość Blackiness
Jak się robi zagęszczanie rzęs, tzn. na czym to polega (czy nie niszczy naturalnych rzęs) i czy jest trwałe (jak długo wytrzymują doczepiane rzęsy, można z nimi normalnie myć głowę)?

Gość Blackiness
Jak się robi zagęszczanie rzęs, tzn. na czym to polega (czy nie niszczy naturalnych rzęs) i czy jest trwałe (jak długo wytrzymują doczepiane rzęsy, można z nimi normalnie myć głowę)?

Gość Blackiness
up Miałyście babeczki doczepiane rzęsy?

Gość witaj serdecznie:)
doczepiane rzęsy polegają na tym, że do twoich naturalnych rzęs doklejane są te trochę dłuższe, czarne i grubsze rzęsy daje to efekt większego, ładniejszego oka bez potrzeby makijażu rzęsy takie wytrzymują ok 6-8 tygodni i wypadają wraz z twoimi naturalnymi (te żyją ok 3 miesięcy), a na ich miejscu wyrastają nowe oczywiście, że możesz się normalnie myc czy pływać w basenie:) ale powinnaś tez odpowiednio dbać o rzęsy, np. nie dotykać ich tłustym mleczkiem (jeśli ich dodatkowo nie malujesz nawet nie ma takiej pottzreby), nie trzeć oka itd. :)polecam, bo efekt jest naprawdę zaskakujący, to tak jakbyś budziła się już z pięknie umalowaną oprawą oczu :) a teraz jeśli mozna ja mam pytanie:) mogłabym się dowiedzieć jakie projekty wykonujesz tej kosmetyczce? masz tu na mysli ulotki, broszury, stronę internetową itd? pytam bo ktoś mi bliski również ma od niedawna taki salon, robi to naprawdę dobrze, poza tym ma oprócz kosmetycznego wykształcenie medyczne, ale tak jak napisałam od całkiem niedawna i klienci niestety nie walą drzwiami i oknami jest to samodzielna działalność, no i żeby nie było nie jest to konkurencja dla ciebie bo w zdecydowanie mniejszym mieście :) będę wdzięczna za odpowiedź:)

Gość singielka_55lat
z żadnych i tak jestem piekna księzniczka

Gość witaj serdecznie:)
podnoszę

Gość Blackiness
Stron www nie, ale ich części takie jak bannery, przyciski owszem. Babeczka już z góry powiedziała, że mam jej pomóc w czym się da :)