Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klepto manka

Też macie ten problem?

Polecane posty

Gość klepto manka

Jestem uzależniona od kradzieży. Wcale źle nie zarabiam. Kiedyś, pracowałam na dużej hali magazynowej skąd wynosiłam różne rzeczy, które teraz leżą w domu (mam już naprawdę tego sporo). Kradnę też w sklepach. Kiedyś nawet ukradłam cebulę w biedronce tylko dlatego bo potrzebowałam jedną, a sprzedawali w opakowaniach po 1kg, więc rozerwałam siatkę i schowałam 1 cebulę do kieszeni. Lubię zjeść wafelka w markecie i nie zapłacić za niego. Raz ukradłam kurtkę, którą później celowo zostawiłam w autobusie, bo już mi się nie podobała. Najbardziej lubię kraść bieliznę. Boję się, żę w końcu mnie złapią. Z drugiej strony nigdy nie ukradłam pieniędzy drugiej osobie.

Gość ale co cię w tym jara
konkretnie ?

Gość klepto manka
No chodzi mi o to jak mam przestać kraść.

no i co z tego że nie ukradłaś pieniędzy? uważasz że tylko pieniądze mają wartość? przeciez pieniądze to tylko środek wymiany na inne dobra, m.in na te które kradniesz. jakby ktoś ci ukradł samochód to też nie powinien iść siedzieć bo nie ukradł pieniędzy? x x powinnaś się leczyć. jak trzeba to w oddziale zamkniętym. swoim postępowaniem krzywdzisz innych ludzi. jak nie potrafisz się opanować to powinnaś siedzieć za kratami

Gość PI Romanka
nie, ja tam nie mam problemów ;)

Gość ole ole ma
nie jestem złodziejką , wiec nie mam takich problemów :] co z tego ze kradniesz rzeczy ze sklepów, często gęsto za to muszą później płacić pracownice - wiec okradasz ludzi z pieniędzy dlatego nie pisz ze nie ukradłaś nikomu kasy .

Gość Ajsti
Do chaty bym cie nie wpuscil :-)

Gość klepto manka
ale przecież mówi się że prawie każdy polak to zlodziej a ja na prawde nie kradne ludziom pieniedzy. tylko takie tam rzeczy z marketu.