Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamierzam upokorzyc kobieta

Upokorze kobiete która na to upokorzenie zasługuje!!!

Polecane posty

W domu zostawiłem kamery jak moja żona siedzi sama w domu. Jak się do mnie odnosi, jak w domu nic nie robi a syf. W dodatku mam nagranie jak mnie kopneła, ale to mniejsza oto. Mam nagranie jak sypiała z facetami. Zamierzam pokazać to przed sądem, jeszcze opłaciłem 30 mężczyzn by opowiadali jak to sypiali z moją żoną. To jest mieszkanie które dostałem od dziadków, więc nie mam zamiaru jej nic dawać. A wszyscy wiemy jakie jest prawo, mężczyzna chociaż niewinny to zawsze będzie jego wina. Ja nie będę dzi**i, narkomanki i alkoholiczki trzymał pod swoim dachem i utrzymywał.

Gość a lekcje już odrobione?...
lepiej wracaj do nauki, bo znów dostaniesz lacza 🖐️

Jak facet nic soba nie reprezentuje to sie na kobietach wyzywa,to jedyny sposob dla nich zeby poczuc sie mezczyzna

Ona pierwsza zaczela. Teraz chce zabrac moje mieszkanie a ja zrobie wszystko by zrujnowac jej zycie tak jak ona rujnowala mi 3 lata kiedy bylismy malzenstwem. Dostanie to na co zasluguje, to ze jest sie kobieta nieusprawiedliwia jej do takiego zachowania.

to ona teraz bedzie plakac bo zostanie przed sadem upokorzona tak ze chyba sie ze wstydu spali.

Mieszkania od dziadkow nikt ci nie zabierze,po drugie nikt nie bedzie sie dla ciebie poswiecal zeby klamac w sadzie ,wezma kase i sie zmyja,a po trzecie musisz byc dobrym draniem jak podpuszczasz ludzi zeby fafszywie zeznawali.