Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprawdzone and potwierdzone

Oto 100% sposób jak brzydki facet może mieć kochającą i piękną kobietę

Polecane posty

Nie jest łatwo ale warto. Proszę pamiętać że brzydki facet to osoba z : Brzydką twarzą, niska i z słabej jakości genitaliami. Co musisz zrobić? Możliwość (a) porwij jakąś wracającą z dyskoteki nad ranem dziewczynę. Możliwość (b): - Z brzydkiego stań się przeciętny (atletyczne ciało, powiększ penisa, jak masz jakieś defekty twarzowe to je usuń operacyjne, jak jesteś łysy to dostosuj wizerunek do "fryzury"). - Stań się intelektualistą. Czy masz lat 20 czy 40, da się to zrobić. Możesz zdobyć wykształcenie. Dużo czytaj, znajdź swoją pasję, stań się w niej ekspertem, miej swoje własne zdanie, posiądź obszerną wiedzę. - Popraw swój intelekt (gry logiczne, zadania matematyczne, różnego rodzaju testy i tak dalej). - Popracuj nad swoim charakterem. Stań się pewnym siebie mężczyzną o wysokim poczuciu własnej wartości. Bądź elokwentny, grzeczny, kulturalny ale i stanowczy. - Zacznij zarabiać duże pieniądze, co najmniej 10k PLN / m-c . Własna firma, e-biznes, informatyka, cokolwiek co pozwoli ci się wybić z przeciętności finansowej. - Dbaj o siebie. Bądź dobrze ubrany, czysty, pachnący. Chodź wyprostowany, uśmiechaj się, bądź optymistą - kobieta nie chce marudy. - Stań się lekkim romantykiem, jak już uda ci się przekonać kobietę do siebie, bądź dla niej czuły, opiekuńczy, wspieraj ją, kochaj i spraw żeby na wasze spotkanie bardziej czekała niż ty sam. Nie ulegaj rutynie, spędzajcie aktywnie czas, szanuj ją i bądź wdzięczny że ta piękna kobieta wybrała właśnie ciebie, dawnego przegranego brzydala, bądź jej wdzięczny za miłość, za to że z tobą jest. Bądźcie szczęśliwi :)

Ile trwa taka metamorfoza? Od kilku miesięcy do kilku lat (ale mnie niż 10). Pamiętajcie że atrakcyjne kobiety to genetyczne diamenty i jeżeli urodziliście się z łyżą w łapie a nie jak przystojniacy z profesjonalnym sprzętem wiertniczym to czeka was mnóstwo wysiłki, poświęcenia i ciężkiej pracy żeby do diamentu się dokopać. Ale warto :) Ja jestem z kobietą swoich marzeń dzięki właśnie wytrwałości, determinacji i ciężkiej pracy. Jestem szczęśliwy jak nigdy wcześniej. I wiem że ona mnie kocha, co jest nagrodą samo w sobie :)

Gość IMO12370
Acz i tak, gdy w szranki stanie nawet najgłupszy Przystojniak, to lata zmian i wyrzeczeń nie sprawią żadnej różnicy. :classic_cool:

Jesteś w błędzie. Piękna i wartościowa kobieta (bo poradnik możliwości (b) takich dotyczył) nie działa w jaki myślisz że działa.

Gość kamil jgora
poza paroma dużymi miastami może wystarczyć nawet 5k PLN/mc + psychotropy + Rodos

Gość IMO12370
Łykasz całe słowa. Znaczy, że nie jesteś inteligentny. Znaczy, żeś mało wiarygodny. :classic_cool:

Gnijcie tu całe życie i dalej wierzcie w te swoje głupie teorie. Ja zdobyłem życie o jakim marzyłem, wy też byście mogli. Ale widzę że niektórzy urodzili się z nastawieniem przegrańca i z takim też umrą ;)

Gość IMO12370
Do tego zapominasz o interpunkcji i masz niezdrowe Ego. Wniosek - wnętrze masz dalej brzydala. :classic_cool:

o matkoooo :) autorze Ty chyba nie znasz kobiet jesli naprawde uwazasz tak jak napisales :) "to cos" trzeba poprostu miec urodzic sie z tym , i nie chodzi tu o wyglad inteligencje itd , nie ma na to zlotego srodka , myslisz ze jak sie juz to wszystko osiagnie to bedzie sie miec powodzenie? bzdura , dam Ci przyklad z mojego zycia - mialam faceta ktorego kochalam na zaboj pokochalam go takim jakim byl - biedy niski srednio atrakcyjny boze jak ja go kochalam jak sie rozstalismy cierpialam i plakalam wiele m-cy , pozniej poznalam innego faceta z ktorym jestem do dzis facet jest zjawiskowy piekny wrecz ideal cwiczy wiec ma piekne cialo wyksztalcony madry buzia jak malowana ambitny uczy sie jezykow ma wysokie stanowisko w pracy dazy caly czas do czegos lepszego na dodatek charakter super wesoly opiekunczy zawsze mnie wspiera na dodatek uczciwy nie oglada sie za innymi nawet nie pije nie pali slowo daje ideal ! ale nie zakochalam sie w nim bardzo dlugo na poczatku to byla wielka przyjazn wspieral mnie pocieszal po tamtym i sie zakochalam i mimo ze facet jest jak marzenie ja i tak nie kocham go az tak jak tamtego , o tamtym mysle kazdego dnia nadal kocham na swoj sposob choc juz sie pogodzilam z tym ze nie bedziemy razem , wiec obalam twoja teorie to tylko teoria

Gość taka sobie ania to projekt
jakiegos prawika. dziwnym trafem zawsze wypowiada sie w tematach o nieudacznikach

Ale głupoty pleciesz anno. Udowodniono, co i można zobaczyć na co dzień, wystarczy że rozejrzeć, że jeżeli chodzi o to co kobiety i mężczyźni uznają za atrakcyjne to facet: 1. Wygląd fizyczny ..... długo nic 2. Osobowość, wierność. a kobiety: 1. Wygląd Fizyczny 2. Status finansowy 3. Inteligencja

Gość IMO12370
sprawdzone and potwierdzone "1. Wygląd fizyczny ..... długo nic" Ty jesteś idiotą. Popracuj lepiej nad intelektem. :classic_cool:

Gość Ja mysle ze wiem
"Taka sobie Anna" a może ten obecny piękny jest dużo słabszy w łóżku niż ten brzydki ? Przeciez sprawy łozkowe czesto są bardzo wazne, aczkolwiek niedoceniane w takiej chłodnej ocenie.

Gość gość
Autorze, gratuluję, ale powiedz - ile już jesteś razem se swoim ideałem? :) Bo ja 5 miesięcy i czasem boi, że to się rypnie... ja 3/10, a ona 12/10...