Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krrropa27

nie wiem co robić...

Polecane posty

Hej, mam dylemat.. Chłopak mnie zostawił, mówił, że już nic nie czuje i że nie chce mieć dziewczyny. Teraz chce do mnie wrócić, mówi że mnie kocha itd..niby nie jest mi obojętny, ale boję się, że znowu zrobiłby mi to samo..przyjaciółka mi to bardzo odradza, bo nie przepada za nim. On strasznie mnie pośpiesza, a to nie jest takie łatwe. Raz mówi, że mnie kocha i będzie walczył do końca, a raz pod wpływem złości i emocji, że chyba jednak do siebie nie pasujemy i żebym zostawiła go w spokoju. Fakt, ma bardzo trudny charakter. Wiem, że sama muszę zdecydować, ale chciałabym poznać wasze zdanie. I proszę o niepisanie głupich komentarzy. Z góry wam dziękuję :)

Gość Techniki manipulacji****
1. Ten pociag juz odjeżdża... On strasznie mnie pośpiesza, a to nie jest takie łatwe szykujesz pasztet z gęsi na święta?

Gość wiemwszystko
i tak pewnie idiotko do niego wrocisz

przerabialam dokladnie to co Ty , facet ktorego kochalam na zaboj zostawil mnie z glupiego powodu myslalam ze umre zawalilam prace podupadlam na zdrowiu to byly straszne m-ce , on w miedzyczasie kilka razy do mnie wracal i odchodzil a ja od nowa cierpialam , tak niestety dziala milosc kochalam go bardziej niz siebie ranil mnie a ja wybaczalam ale ktoregos dnia powiedzialam dosc , teraz mam faceta ktorego bardzo kocham choc uczcia do tamtego nie minely na swoj sposob chyba zawsze bede go kochala ale wyrzucilam go ze swojego zycia on mnie tez