Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralalala trololololololo

wyglądam dziś kwitnąco!

Polecane posty

na moim czole, policzkach i brodzie kwitną czerwone parchy wielkości pięciogroszówek i szare blizny po parchach, które zniknęły. Resztę przestrzeni mojej twarzy zajmują wągry i pryszcze. Przegrałem życie :(

Gość DO ZOBACZCIE
Przegrałes życie????? Moja przyjaciółka ma 25 lat i zdiagnozowany nowotwór złośliwy z przerzutami. Ciesz się, że tobie trafiły się TYLKO przyszcze... Szczesciarz, a taki jakis niewidomy czy cuś... ???

Twojej przyjaciółce wszyscy współczują i pokazują jak bardzo ja kochają bo jest umierająca. A mną pogardzają i mają za brudasa, którym nie jestem.

Gość EleGannt
Hey kobieto, hey a co mówi na ten temat kosmetyczka ?

Gość DO ZOBACZCIE
Nikt jej nie współczuje, bo mało kto wie, że jest chora. Ona tego nie okazuje na codzień (a włosy ma , bo na chemię nie idzie). Więc nie pie**ol, tylko zainwestuj w oczyszczanie skóry.

a ty zainwestuj w psychologa boś agresywna. W oczyszczanie skóry raz zainwestowałem. To był piekny tydzień gdy mogłem bez wstydu wyjśc na ulicę. Potem wszystko wróciło. Za droga zabawa. Innych rzeczy typu maści kremy i tablety tez juz próbowałem i nic nie działa, więc wykoorviaj z takimi radami

ile może kosztować przeszczep skóry z dupy na twarz? Tyłek mam gładki jak u niemowlęcia. PS. To nie podszyw.

Gość DO ZOBACZCIE
I kto tu jest agresywny... Wnerwiło mnie Twoje hasło, że przegrałeś życie... ,,Wnerwiło" to mało powiedziane... :) Jak oczyszczanie nie pomaga to idź do dermatologa. Zresztą, oczyszczania nie wolno robić gdy jest stan zapalny, bo przyszcze się roznosza... Może wina diety? I wyluzuj, bo stres też negatywnie wpływa na cerę.

Gość izusia.87
do zobaczenia, szkoda dziewczyny od dawna choruje na raka? ja sama mam 25 lat i nie wyobrażam sobie gdy by mnie to spotkało zwłaszcza ze mam 2 letnie dziecko musi jej być strasznie ciężko:(