Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trubuki

Czemu faceci są tacy beznadziejni???

Polecane posty

Gość trubuki

Jw. Spotkałam fajnego faceta, najpierw była znajomość na odległość bo daleko pracował, pisalismy smsy, dzwoniliśmy do siebie codziennie... trwało to ok. 3 miesiące... Teraz wrócił do mojego miasta, znalazł tu prace... zaczęliśmy się spotykać, sypiać ze sobą... ostatnio wyslał mi smsa o treści: co myslę o znajomości seks i tylko seks? Czy by mi to odpowiadało?

Gość uaeiujkgf
Trafiłaś na kretyna. Musisz szukać dalej.

Gość on28wawa
Kocha inną ale z sex nie zrezygnuje.prosty przekaz, jak sam sex ci wystarczy to zostań

Gość Stue Man Histro
Z tym ze kolejnemu facetowi czasem nie mow że związałaś się z jakimś debilem i dałaś się mu ruchać jak ostatnia szmata, bo jeżeli będzie miał troszkę oleju w głowie to każe ci wypierrdalać jak najdalej :)

Gość Stue Man Histro
I dlaczego był fajny? Bo piszesz że spotkałaś fajnego faceta.

Gość uaeiujkgf
"jak sam sex ci wystarczy..." Dlaczego robisz z autorki dziwkę?

Gość trubuki
Niby rok temu został zdradzony i wydojony finansowo przez jakąś laskę... i teraz chce tylko ruchać to słowa jego kumpla.

Gość trubuki
czemu fajny? inteligentny, miły, fajnie nam sie rozmawiało. Wydawal się takim mądrym romantycznym facetem...

Gość Stue Man Histro
Bo autorka jest dziwką. Przecież to widać po facecie czy chce czegoś więcej czy tylko fajnie się mu rucha. A później taka szmata udaje wartościową pomimo że dawała dupy na lewo i prawo. Dziwka przynajmniej się szanuje i każe sobie za seks płacić, a ty? Toż nie wiem jak niżej ocenić kobietę.

Gość trubuki
a i jeszcze dodam, że ma 28 lat. Wydaje mi się, że w tym wieku powinno się mysleć bardziej powaznie...

Gość Stue Man Histro
A ty ile masz? 15 że nie umiesz rozpoznać o co facetowi chodzi?

Gość uaeiujkgf
@trubuki Został skrzywdzony. A teraz chce krzywdzić kobiety. Masz na to ochotę?

Gość Stue Man Histro
Mnie to okropnie denerwuje. Dość często się ostatnio umawiam bo szukam jakiejś kobiety na stałe, ale jak pomyślę że ona mogła byś z kimś tylko po to żeby ten ją pieprzył to mi się wszystkiego odechciewa. Co innego seks w związku a co innego kurwienie się z kim popadnie.

Gość trubuki
Stue Man Histro - hmmm dla Ciebie mogę byc i dziwką... przez ostatni rok byłam sama nie mialam nikogo, a wczesniej przez 5 lat byłam w stałym związku. Także to mój 2 facet w ostatnich 6 latach, jak to jest dla Ciebie dawanie dupy na prawo i lewo to ok.

Gość trubuki
Stue Man Histro - ktoś mi mówi, że jestem mu bliska, spotykamy się rozmawiamy, a teraz z takim hasłem wyskoczył...

Gość Stue Man Histro
No dobrze, może cię troszkę na wyrost oceniłem. Cóż, widocznie trafiłaś na takiego który szuka wyłącznie seksu. Ewentualnie to jakieś nieporozumienie i źle zrozumiałaś jego sms-a.

Gość trubuki
Odpisałam mu, że taki układ mnie nie interesuje. On odpisał, że w takim razie po co do niego pisze? Wcięło mnie a on sie przestał odzywać...

Blad logiczny w mysleniu - to, ze ktos ma 28 lat nie oznacza wcale, ze musi myslec o zyciu powaznie. To Twoje podejscie zyczeniowe. ale ludzie sa rozni i nie wiek decyduje o ich madrosci i zyciowej filozofii.

Gość trubuki
Ja też zostałam skrzywdzona... z poprzednim facetem planowaliśmy, slub, dzieci budowalismy razem dom, a on mnie zdradził. Ale dla mnie smieszne jest to, żeby teraz pałać zemstą do całego meskiego rodzaju i tylko się zabawiać...

Gość trubuki
Ja mam 29 lat. Po prostu cholernie mi przykro. Ostatnie 3 miesiące poswięciłam na tą znajomość sądząc ze trafiłam na świetnego faceta. A teraz się okazało, że to zwykły dupek...

Gość Uroczy Szymuś
Wyruchał i Ciebie.

Gość trubuki
ja tak nie sugeruje, tak mi powiedział jego kumpel...

Gość trubuki
nie z netu, utrzymywalismy w większości kontakt telefoniczny, co 2 tygodnie przyjezdzał i wtedy sie spotykalismy, tak było przez ostatnie 3 miesiące. Teraz jest juz w mojej miejscowości.

To, ze on chce seksu nie znaczy, ze sie bawi kobietami. gdyby byl mocno perfidny i dazyl do zemsty to nie pytalby cie o zdanie. a zapytal. Wiec jest w porzadku i szuka takiej osoby, ktora bedzie miala takie samo nastawienie do tematu jak on. Nie widze tutaj zadnych dzialan odwetowych wzgledem kobiet. Poza tym... wielu facetow nie zostalo nigdy zdradzonych, a tez preferuje tego typu uklady z kobietami. To wcale nie idzie w parze.

Kontakt telefoniczny to jedynie substytut normalnego spotykania sie. Widzac go co 2 tyg. w ciagu 3 miesiecy widzialas go raptem 6 razy. Na tej podstawie trudno cokolwiek powiedziec o czlowieku na pewno. Wiec zalu i pretensji miec nie mozna.