Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LookHere

Czy jestem gruby????

Polecane posty

Gość LookHere

Mam 176-179cm (rano 179, wieczór 176-177) i waże na czczo 95,5kg. Najwięcej ważyłem 112,3kg, więc trochę zrzuciłem. Ile jeszcze powinienem zrzucić, może zostawić to co jest i trochę przypakować?

musisz ważyć 85kg, inaczej nikt ciebie nie będzie kochał, będziesz sam! SAM! jak palec.... zaczniesz pić i serce ci pęknie jak będziesz leżał do góry nogami na podłodze w knajpie...

Gość Sylwester89
85 to ważę ja przy wzroście 185 cm i jest za dużo o jakieś 2-3 kg. :classic_cool:

Gość Sylwester89
Aha, jesteś gruby. :classic_cool:

Gość LookHere
Cygnus wiem, że jeszcze mam troche do zrzucenia :) Udało mi sie zrzucić już baaardzo dużo swojej pieprzonej nadwagi, którą mam od dzieciństwa. (ok. 17kg) Wszyscy mi mówią, że już o wiele lepiej wyglądam. Raz się kogoś spytałem, żeby zgadnął moją wagę, powiedział, że waże max 85kg, a tu 95:) Co do urody nie uważam sie za brzydala, bo to nie ja oceniam. Noszę okulary, ale kiedy tylko moge to je zdejmuje i wmiejscach publicznych pokazuje sie bez. W okularach podobno brzydko wyglądam, bez to mówią, że na swój sposób jestem przystojny:) Mam 16 lat.

Gość Maki5
66-69 coś około powinieneś

Gość LookHere
@maki5 Odpada taka wersja. Nigdy nie chce być szkieletem. Optymalna waga to 85kg, ale i zapier***lanie na siłowni po skonczeniu dojrzewania za kilka lat:)

Gość LookHere
@sylwester89 To dobra waga, ale tylko jeżeli chodzisz na siłownie i nie jesteś "chudzinką"... :)